RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Бунтарі з пелюшок: названо п'ятьох найбільш неслухняних дітей за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найгірших батьків за гороскопом, розповіли про найнеслухняніші і вперті "дитячі" знаки Зодіаку.

Про це пише kolobok.ua.

Дитина-Овен

Цих дітей визначають дві речі: вони будь-якими шляхами досягають бажаного і всі пізнають на власному досвіді. Вони не слухають заборон і порушують їх за будь-якої можливості. Дітям-Овнам важко навчатися у школі, вони також часто травмуються у дитинстві. Астрологи радять батькам цих малюків якнайчастіше хвалити і заохочувати їх.

Дитина-Скорпіон

У цих малюках вирує вулкан емоцій, вони запальні, норовливі і не бояться вступати в конфронтацію з дорослими. Дітям-Скорпіонам дуже важко протистояти, це вимагає від батьків внутрішньої сили та стрижня. Однак карати їх треба обережно – малюки пам'ятають усі свої образи. Батькам важливо допомогти цим діткам впоратися зі своїми емоціями.

Дитина-Лев

Ці діти прагнуть першості у всьому і дуже милі та товариські, поки відчувають, що ніхто це не заперечує. Якщо ж хтось у чомусь виявився кращим, ніж він, ці малюки стають задиристими, дратівливими та забіячними, схильний закочувати істерики. Зарозумілість Левенят легко переходить в егоїзм. Завдання батьків – зробити так, щоб ці дітки відчували чіткі межі.

Дитина-Козеріг

Козероги народжуються "маленькими дорослими": вони спокійні та серйозні. Однак згодом батьки стикаються з його неймовірною впертістю. Ці дітки до дрібниць продумують кожен свій вчинок й відмовити їх від задуманого – дуже складне завдання. Він не стане закочувати істерики, просто вичекає і реалізує свій план у більш вдалий момент. Такі малюки дуже потребують уваги та підтримки батьків.

Дитина-Телець

Маленькі Тельці також неймовірно вперті, ніщо не зіб'є їх зі шляху. Вони завжди і на все мають свою думку і здатні аргументовано довести її батькам та будь-яким дорослим. Часто ці діти стають лідерами та заводилами у школі. Разом з тим бунтар-Телець дуже цінує комфорт і стабільність, батьки можуть зіграти на цій рисі щоб розвинути в дитині гнучкість.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які ненавидять дітей.