RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Близнюкам не можна фліртувати, а Рибам треба дорослішати: як різні знаки Зодіаку виходять із кризи у стосунках

Астрологи розповіли, як представники різних знаків зодіакального кола розв'язують проблеми у стосунках і що їм слід змінити у поведінці в кризові моменти.

Секс для них – справа другорядна: найгірші коханці за знаком Зодіаку

Про це пише Slovofraza.

Овен

Імпульсивним Овнам у складні моменти краще подумати на самоті, інакше вони можуть погіршити ситуацію необдуманими словами чи діями.

Телець

Тельцям навпаки краще відверто поговорити з партнером про свої проблеми та переживання, також прислухаючись до слів своєї половинки.

Близнюки

Близнюкам у період гострої любовної кризи не варто шукати втіху у спілкуванні з друзями й, тим більше у флірті. Неможливо розв'язати проблеми, якщо від них відгороджуватись.

Рак

Раки не в змозі розбиратися у любовних проблемах у потоці справ. Тому краще взяти відпустку та запропонувати партнеру змінити обстановку.

Лев

За словами астрологів, Леви живуть тут і зараз. Під час кризи у стосунках їм слід перемикатися із сьогодення на майбутнє, щоб побачити ймовірні наслідки своїх вчинків.

Діва

Недовірливим Дівам найкраще розслабитися і плисти за течією, адже може виявитися, що кризи й немає зовсім – вони просто її вигадали. Але якщо шукати приводи для розладу, то вони обов'язково з'являться.

Терези

Найчастіше любовна криза у Терезів пов'язана з проблемами партнера, тому варто звернути увагу на почуття коханої людини та ненав'язливо підштовхнути її до позитивних думок і правильних рішень.

Скорпіон

Маніпулятори-Скорпіони люблять вдавати з себе жертву, щоб викликати почуття провини у партнера. Нерідко їхню тактику викривають, що призводить до передчасного розставання.

Стрілець

Егоїстичним Стрільцям астрологи радять перемістити фокус уваги з себе на свою половинку та розділити з нею важливі справи. Така стратегія врятує та зміцнить стосунки.

Козеріг

Стриманим Козерогам слід відверто поговорити з партнером про те, про що вони завжди мовчали. Адже головною причиною любовних криз зазвичай є їхня закритість.

Водолій

Водоліям не варто намагатися розв'язувати проблеми у стосунках самотужки – це може призвести до розставання. Їм варто прислухатися до коханої людини та здорового глузду.

Риби

Інфантильним Рибам любовна криза каже, що їм час дорослішати. Часто вони звалюють на плечі своєї половинки всю відповідальність, під вантажем якої вона може зламатися.

Раніше ми назвали найкрасивіших чоловіків за знаком Зодіаку – від їхньої зовнішності та харизми божеволіють усі жінки.