RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Нікому не вірте у серпні: два знаки Зодіаку можуть стати жертвою обману

Близнюкам та Терезам у серпні 2022 року потрібно проявити пильність, ретельно фільтруючи коло свого спілкування. Астрологи попередили про те, що в останній літній місяць на них чекає велика небезпека.

Про це повідомляє "УНІАН".

Близнюки

Навколо вас зібралася ціла коаліція із заздрісників, які цього місяця можуть будувати кови проти вас. Вони будуть пліткувати, брехати і ділитися вашими секретами з оточуючими. В цілому, робити все можливе і неможливе, щоб очорнити вас і неабияк зіпсувати ваше життя.

Що робити?

Ситуація, звичайно, не найприємніша, але й не смертельна. Астрологи радять у цей період уникати людей із негативною енергетикою, і абстрагуватися від будь-яких конфліктів. Зберігайте нейтралітет та бережіть свої нерви.

А от вам свиню підсунути цього місяця можуть найближчі люди. Ті, кому ви сліпо довіряли довгий час. Усі плани на серпень можуть раптово зруйнуватися через неприємну новину. Зокрема, астрологи попереджають про те, що Терези можуть дізнатися про зраду партнера.

Що робити?

Настав час задуматися про те, що могло призвести до цієї ситуації, покопатися в собі. Крім того, потрібно зрозуміти, чи здатні ви пробачити зраду дорогої людини, дати їй другий шанс? Можливо, настав час відверто поговорити.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, на які чекає великий успіх у грошовій сфері в цьому серпні.