RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У них чоловік буде, як у бога за пазухою: ТОП-4 найкращих дружин за знаком Зодіаку

Ми живемо в 21 столітті, у якому заміжжя для жінок далеко не головна справа життя. Водночас деякі дівчата все ж мріють стати нареченими для свого коханого, а потім показати себе в якості дружини.

Астрологи розповіли, які чотири знаки Зодіаку можуть стати найкращими дружинами.

4 місце - Телець

Усім відомо, що і чоловіки, і жінки, народжені під цим знаком, дуже домашні - вони намагаються створити сімейне вогнище, де завжди пануватиме любов і щастя. Жінки-Тельці прагнуть стати берегинями домашнього вогнища, якщо зустрінуть чоловіка, який цінуватиме їхні зусилля й сам робитиме все для того, аби вогник не згас. Однак такі жінки часто бувають надмірно скрупульозними.

3 місце - Козеріг

Раціональні й практичні Козероги намагаються бути ідеальними в усьому, тому шукають рівного собі партнера, з яким можна побудувати таке ж ідеальне життя. Якщо Козероги не розчаруються у коханні, то перетворять життя свого обранника на казку.

2 місце - Водолій

Жінки, народжені під цим знаком, буквально випромінюють позитив і завжди намагаються віднайти щось хороше навіть у неприємних ситуаціях. Водолії уміють щиро кохати, але завданням партнера буде забезпечити незалежність жінки-Водолія, щоб вона не почувалася закутою в "узи шлюбу".

1 місце - Рак

Ще з раннього віку Раки мріють про весілля з людиною, яку кохатимуть до нестями, та про щасливу родину. Вони шукають партнера зі схожим світоглядом, щоб разом будувати своє чудове подружнє життя. Єдине, що може насторожити чоловіка, так це зазіхання Рака на його свободу.

Раніше "Апостроф" писав про ТОП-3 знаків Зодіаку, які стануть ідеальними чоловіками в шлюбі.