RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Не витрачайте на них свій час: п'ять чоловічих знаків Зодіаку, які бояться шлюбу

Астрологи склали рейтинг чоловічих знаків Зодіаку, яких можна вважати затятими холостяками. Жінки повинні знати, що мало цікавить шлюб таких знаків: Стрілець, Овен, Близнюки, Водолій та Діва.

Про це повідомляє Рopcornnews.

Стрілець

Цей знак настільки волелюбний, що не може ні про що думати, окрім себе та особисту реалізацію в житті. Стрільці бояться, що в разі одруження втратять свою індивідуальність та свободу, а дружина та діти тільки відбиратимуть у них дорогоцінний час. Шлюб для них здається чимось нудним і побутовим, що здатне знищити їх морально і відібрати щастя.

Овен

Астрологи кажуть, що Овни ніколи не дорослішають і від них не почуєш, що нарешті готові до шлюбу. Вони непоступливі, а це заважає будувати міцні, довгострокові відносини. Люблять жити за своїми правилами, не підлаштовуючись ні під кого. Овни не дадуть ані бажаної романтики, ані ніжності - нема в них такої цілі. Вони звикли жити самі по собі. Якщо все піде не так, як їм треба, вони легко залишать вас, ніби нічого й не пов'язувало.

Близнюки

Гіршого чоловіка ніж Близнюки - не знайти, тому що змінюють свої погляди та настрої зі швидкістю світла. Зараз ви разом і щасливі, а наступної миті цей товариш заявить вам, що йому стало нудно і пора розірвати стосунки. За статистикою, саме цей знак найчастіше бреше та зраджує партнерам.

Водолій

Представники цього повітряного знаку не можуть жити без волі у всьому. Тому їх світогляд йде в розріз зі шлюбом. Водолії часто поводять себе інфантильно та наївно, бояться брати відповідальність за себе, а тим більше - за когось. Водолії можуть гаряче кохати, але запалити його може така ж "повітряна" жінка, легка на підйом. Та це теж не гарантія того, що вони відречуться від свободи.

Діва

Такі чоловіки спочатку все дуже добре обдумують, саме тому можуть не поспішати до РАГСу. Цей знак прагматичний, приземлений та цинічний. Діви схильні критикувати всіх і вся, знаходячи мільйон недоліків у черговій партнерці. Цей знак дуже довго та обережно вступає у відносини, оцінюючи силу своїх почуттів і зважаючи всі "за" і "проти". Ви просто можете не дочекатися не те, що весілля, а й словесного підтвердження, що ви - пара.

Нагадаємо, що астрологи назвали п'ять найперебірливіших чоловіків за знаком Зодіаку.