RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку живуть у стражданнях: трьох із них Ванга вважала скривдженими долею

Астрологи, які раніше склали гороскоп на Медовий спас, розповіли, які знаки Зодіаку не вміють радіти дрібницям.

Незвичайний гороскоп публікує UkrMedia.

Рак

Народжені під цим знаком Зодіаку люди звикли перебільшувати і надто серйозно сприймають до серця. За рахунок цього, як стверджують астрологи, вони часто показують себе скигликами, яким складно налаштуватися на щось позитивне.

Телець

Ці люди звикли висувати якісь вимоги до себе, через що страждають оточуючі. Догодити Тельцю нікому не вдається, а це означає, що вони завжди через щось обурюватимуться. Крім того, народжені під цим знаком не звикли мовчати, якщо їх щось дратує.

Риби

Вони є надмірно емоційними мрійниками, які звикли жити у своїх ідеальних мріях. Зіткнувшись із реальністю, Риби поринають у негативні емоції і критикують оточуючих за якісь недоліки.

Терези

Страждати самостійно вони не звикли, а кінцева думка залежить від позиції оточуючих. Почувши негативний відгук про себе, Терези страждатимуть і думатимуть про те, як їм важко жити.

Козеріг

Ці люди з народження звикли дотримуватися всіх правил і хочуть, щоб оточуючі жили за таким же принципом. Вони страждатимуть, демонструватимуть це близьким і розповідатимуть, як з них знущається доля.

Схожий психологічний гороскоп складала Ванга. До списку знаків Зодіаку, які вважають себе скривдженими долею, провидиця віднесла Козерога, Рака та Терези.

Раніше ми називали найнезграбніших людей за гороскопом.