RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Хорошого врожаю від них не дочекаєшся: два найгірші городники та садівники за знаком Зодіаку

Стати добрим дачником чи городником не всім судилося, навіть якщо є велике бажання. Астрологи вважають, що це пов'язано з певним розташуванням планет при народженні, які не дають можливості погосподарювати в саду або городі деяким знакам Зодіаку, тому що все виходить лише боком. До таких знаків належать Раки та Стрільці.

Про це розповідає "Апостроф".

Раки

Ракам дуже важко визначитися із вибором, у тому числі й у городній сфері. Вони можуть посадити відразу кілька сортів якоїсь рослини, яких однаково утримуватимуть, не передбачивши індивідуальність кожного сорту. Або ж Раки метатимуться між різними підходами, експериментуватимуть, метатимуться і все безрезультатно. Якоїсь миті вони не витримують і кидають цю справу.

Стрільці

Для будь-якого саду чи городу потрібен системний підхід, постійний догляд та безліч супутніх турбот. Саме це не ладиться з якостями Стрільця. Хоч вони і люблять рослини, як красиво вони виглядають, але можуть просто забути про полив або своєчасне добриво та інші процеси, які потрібно здійснювати в обов'язковому порядку, інакше не бачити хорошого врожаю.

Раніше ми розповідали, астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку постійно потрапляє в незручні ситуації через свою незграбність - падають, упускають речі, привселюдно помиляються.