RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Свічка Путіна догоряє: мольфарка розповіла про криваві ритуали "антихриста" та його любов до нумерології

Відома карпатська мольфарка, ексучасниця секретного і таємного "Батальйону 14", що діяв у СРСР, Магдалена Мочіовські розповіла про магічні обряди та ритуали шаманів, у яких неодноразово брав участь у Сибірі російський диктатор Володимир Путін. Також він полюбляє нумерологією, тому кожний крок він прораховує.

Про це вона повідомила в інтерв'ю FEDOR TV.

"Він ще захоплюється дуже сильно нумерологією. Тобто всі його вчинки, і це можна прослідковувати по датах, від того часу, як він прийшов на престол і закінчуючи 24 числом 2022. 2 і 4 = 6, 2022 - порахуйте самі, куди ми йдемо. Тобто якщо скласти все по нумерології, він все робить свідомо. Випадковостей на шаховій дошці Путіна нема. Там кожний крок прорахований", - сказала Мочіовські.

Мольфарка зазначила, що у неї були друзі шамани з Сибірі, які їй казали, що навколо Путіна працює 13 шаманів. Туди він їздить разом із російським міністром оборони Сергієм Шойгу та практикує обряди та ритуали.

"Він неодноразово робив обряд на омолодження і це не тільки ботокс. Там явно були такі страшні магічні ритуали, пов'язані з кров'ю. Правда, не з людською, хоча я не можу ствердити, що там не було людської крові, не було крові немовлят, коли він не жаліє кров наших дітей. Він купався в оленячій крові, там розіп'яли ведмедів, різні були ритуали", - уточнила вона.

Крім того, Магдалена Мочіовські наголосила, що президент РФ дійсно дуже хворий вже не перший рік, про що кажуть багато екстрасенсів, відчуваючи його біополе. Вона припускає по вигляду Путіна, що він хворий на рак лімфовузлів.

"Оскільки у нього багато шаманів, він намагається підтримувати свій життєвий рівень різними шаманськими методами, різними зіллями, окультними методами, в тому числі дуже страшні темні енергії пов'язані з ними. Але свічка догорає. Прийде його час (смерті - "Апостроф"), і він не за горами... Страшне те, що коли така людина як Путін вмирає, як цей Антихрист вмирає, він хоче забрати з собою весь світ - "як вмирати, то здохнете всі зі мною", - зауважила мольфарка.

Вона висловила сподівання, що йому ніхто не дасть забрати із собою у могилу увесь світ.

Читайте також у нашому матеріалі: Україна веде з Росією велику магічну війну - ексучасниця секретного "Батальйону 14"