RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Путін воюватиме до останнього, але він не зрозумів головне про Україну - екс-учасниця секретного "Батальйону-14"

Магдалена Мочіовські - про війну і смерть Путіна

Магдалена Мочіовські - про війну і смерть Путіна Магдалена Мочіовські Фото: Апостроф

Закінчення війни України з Росією пов'язано з цифрою чотири. Долі України та російського диктатора Володимира Путіна будуть вирішуватися в межах цього числа. Наступні чотири тижні, як і чотири дні, так само будуть дуже визначними в історії нашої країни. Коли закінчиться війна, яке майбутнє чекає Україну та президента Володимира Зеленського, що відбудеться з Росією та Путіним – в ефірі Апостроф TV спрогнозувала знаменита карпатська мольфарка, екс-учасниця секретного і таємного "Батальйону 14" (діяв у СРСР) Магдалена МОЧІОВСЬКІ.

Ми отримували від вас певні прогнози, зокрема скільки залишилось Путіну. Проведімо риску – що збулося, що не збулося, і чому?

Я особисто хочу підвести підсумки мною сказаного, тому що я людина, яка готова відповідати за свої слова. Почну з головного. На самому початку війни я заявила, що наша армія дасть гідну відсіч ворогу. Ми здатні захистити свою землю і ми в цій війні переможемо. У мене багато людей питало, чи вистоїть столиця і чи вистоїть Україна взагалі. Столиця стоїть, ми даємо гідну відсіч ворогу. Більше того, згідно з моєю інформацією, ворог потроху відступає.

Друге питання, яке я хочу обговорити, – це четвірка. Я сказала, що доля України та доля Путіна буде вирішуватися в межах цього числа. Тобто – чотири дні, чотири тижні, чотири місяці, але в жодному випадку я не хочу, щоб це було чотири роки. Пройшли чотири тижні війни – і в Кремлі заговорили про усунення Путіна. Це не мої слова, а офіційні дані української та закордонної розвідки. Більше того, перші ешелони влади – такі як Шойгу, та інші приближені до Путіна чиновники просто зникли. Тому поки що по прогнозах ідемо поступово. Треба зрозуміти, що Путіна не так легко прибрати. Це особлива персона, яку дуже оберігають не лише в магічному, а й фізичному плані.

Наступне, що я говорила, Росія в особі Путіна почне загрожувати не лише нашій країні, а й іншим західноєвропейським країнам. Днями Росія заявила, що може скинути атомну бомбу на будь-яку з європейських країн. І найбільше загрожують Польщі. Але – я говорила раніше і говорю зараз – атомної небезпеки я не бачу.

– Маючи цей місяць за спиною, можемо говорити, коли припиняться бойові дії, коли дійде до миру бодай у плані, щоб не стріляли, і щоб наші дипломати займались підписанням російського ультиматуму?

Я говорила й повторюю. Коли йде розмова про конкретну людину, тобто йде діагностування цієї людини – це річ одна. А коли ми говоримо в масштабах держави – а зараз це справа всього світу, а не лише нашої держави, – то конкретні дати спрогнозувати важко. Думаю, що наступні чотири тижні, як і чотири дні, так само будуть визначними в історії нашої країни. За моїми передбаченнями, нас підтримають наші партнери не лише у фінансовому та економічному плані, але й у сенсі надання нам потрібної зброї.

– У найближчі чотири тижні або згодом - що чекає на Путіна?

Людину важко прибрати. Навіть якщо його приберуть, не забувайте, що в цієї людини є багато двійників. Росіяни – фанати свого царя. І ніхто не наважиться сказати їм, що царя не стало. Навіть якщо найближчим часом це дійсно станеться у фізичному плані, то ми, прості люди, цього не побачимо. Тому що для Росії найважливіше – це картинка. Картинка доброго батюшки-царя.

Тому Росія без Путіна – це на даний момент не дуже актуальне питання, адже вони боготворять свого вождя. І навіть якщо його усунуть фізично, ми просто побачимо Путіна, який змінює свої позиції. Тобто людину, схожу на Путіна, але яка заговорила інакше. Вона піде на переговори, захоче вести певні домовленості з нашим президентом. Тому те, що Путін зникне фізично, ми побачимо нескоро, але ми скоро побачимо іншу людину з іншою поведінкою.

Наших читачів цікавить доля ще однієї людини – Лукашенка.

Доля Лукашенка залежить від того, наскільки він зараз підтримує ідею російського диктатора щодо нападу на нашу країну. Якщо подивитись з реальної точки зору, то Білорусь причетна до війни з Україною. Тому що саме з білоруської сторони зайшли танки на нашу територію, саме з білоруської сторони обстрілюють наші позиції. І неважливо, хто там стріляє, Білорусь вже замішана у війні з Україною.

Інша розмова, чи піде Лукашенко відкрито на війну з Україною, якщо захоче його цар. Якщо не піде, то звісно ж, зникне з історії Білорусі, тому в нього просто вибору немає. Я взагалі завжди говорю, що диктаторів треба сприймати таким чином, що коли вони говорять ні, то це однозначно.

– То де Сергій Шойгу? Куди зник і чому російським медіа доводиться показувати сумнівні відео, буцімто він присутній і бере участь у справах держави?

Не вперше за всю історію Російської імперії люди просто зникають. Мова йде або про фізичне знищення, або про ув’язнення, або усунення від влади. Але все залежить від російського народу. Якщо людей починають шукати, то на такі випадки з’являються ні з того, ні з сього двійники, якими замінюють під настрій народу. Як я вважаю, цей вищий ешелон політиків, про яких я говорю, і після яких, я думаю, буде черга диктатора, усунений конкретно.

– Кажуть, що Шойгу цікавиться шаманськими методиками у Тайзі. Що вам про це відомо? Наскільки у це все занурена російська політична еліта?

Дуже сильно занурені. Шойгу й справді вельми захоплюється магічними діями. Я це можу порівнювати з "Аненербе" при гітлерівській Німеччині ("Аненербе" - окультна організація нацистської Німеччини, – "Апостроф"). Були жертвоприношення, різні магічні обряди, але результату – нуль. Навпаки - все вийшло ще гірше. Нічого запланованого не збулось. Казочки про солом’яного бичка, розказані Путіну, його не влаштовують, тому що він бачить зовсім іншу реальність.

Що відбувається? Не задовільнив шаман короля – замінюємо на іншого. Інший шаман не підходить – замінюємо і його. Але це взагалі може призвести до того, що сам диктатор візьме ініціативу в свої руки, і буде без усяких шаманів вирішувати свою долю своїми методами. Але у цієї людини надзвичайно сильна окультна віра. Це навіть видно по розмовах російських солдатів, яких перехоплювали наші розвідники, в яких вони звертаються до різних ворожок, шаманів. Сама російська культура має в собі основи магії і шаманізму, окультизму і саме чорної магії. Тому, не задовільнивши потреб диктатора, зараз будуть шукати інші методи, а поганих шаманів усунуть.

Вісім років наші вояки протистоять російській армії, і вісім років наші матері, бабусі клянуть Путіна, оскільки маємо чимало загиблих. Невже цей груповий прокльон не пробиває, не доходить до Путіна? Навколо нього створюють щит шамансько-знахарські війська?

Це не стосується російських вояків. Шаманськими обрядами й ритуалами захищений лише Путін та його найближче коло. Материнські сльози просто так на землю не падають. Кров, яку пролили наші хлопці, теж просто так не падає. Ці прокльони мають надзвичайну силу. До сьомого покоління вони будуть відбиватись на родині, на рідних і близьких тих вояків, які прийшли на нашу рідну землю і вбивають наших хлопців. Це є надзвичайно потужний сплеск негативу. А коли плаче тисяча матерів, ви собі уявіть, що це як маленька шарова блискавка. Вона спочатку маленька, а потім набирає оберти, росте, і колись вибухне. І коли ці тисячі материнських прокльонів і сліз наваляться на голови цієї орди, повірте, вони впадуть.

Якщо Росія програє війну, вона впаде? І на що перетвориться? Це буде розпад країни на республіки, приєднання частини Росії до інших країн? Що бачите щодо перспектив цієї федерації?

В глобальному масштабі це дуже важко передбачити, тому що Російська Федерація сама по собі не маленька країна. Навіть якщо від неї від’єднаються деякі республіки, вона сама по собі нікуди не зникне. Такого не передбачаю. Але те, що будуть серйозні зміни на географічній і політичній арені світу – передбачаю, і це дійсно буде видно після того, як закінчиться ця війна.

– Росіяни будуть бунтувати від санкцій чи їх наслідків? Ми побачимо сотні тисяч росіян на вулиці, які так чи інакше скажуть, що незадоволені режимом, а може зрештою його й змінять?

Я історик, і хочу навести вам приклад Римської імперії. Раби задоволені тим, що є рабами. Вони не прагнуть волі, бо не знають, що таке воля. Бунт буде в маленькій формі у свідомості тих 10% росіян, які спробували жити вільно, без цензури, як нормальна людина.

Ми говоримо про Росію в контексті Путіна, але розуміємо, що хтось буде й після нього. Бог знає хто, але хтось таки має прийти йому на заміну. Засудженого Олексія Навального називають опозиційним лідером. Чи зможе він очолити Росію?

Конкуренція буде велика, тому що однозначно після усунення Путіна – якщо вдасться його усунути найближчим часом і не замінять його двійником, бо є розмови про лялечку, якою його замінять – але все ж, якщо буде конкретне усунення, бо цього вимагає конкретна російська еліта, то конкуренція за владу буде дуже висока. Знайдеться конкуренція і Навальному. Бо на російський престол захочуть поставити таку людину, яка певною мірою буде продовжувати політику Путіна, просто може не настільки агресивно.

– Якщо зможуть поставити цю ляльку, дії цього двійника можна передбачити? Можна знайти того, хто її водить, і зрозуміти, що він робить і як йому протидіяти?

Я думаю, що ляльководи підуть на компроміс. Тому що втрачаючи мільярди, і не лише російські, а мільярди всього світу, вищих ешелонів бізнес-еліти, багато хто задумується, що цю людину треба усунути. Тому однозначно все залежатиме від ляльковода. А ляльководи, як правило, мають своїх керівників, які будуть їм говорити ті чи інші речі.

Чи допомагатиме Китай Росії у цій війні? І що буде після? Можливо, Китай буде потроху вичавлювати з Росії нафту й газ подешевше? Можливо, заявить претензії на якісь російські території?

У Китаю в цій війні своя зацікавленість. На сьогодні ми вже бачимо зовсім інший Китай – не той, що був 20 років тому. Хоч він формально й залишився комуністичним, але погляди там уже далеко не такі. Китай прагне цивілізуватися й прогресувати. Підтримавши Росію й переживши ембарго, яке не так давно зняли з Китаю, він назад в ембарго не захоче. Тому повністю підтримувати Росію в цій війні Китай не буде.

– А хто може підтримати? Ми знаємо, що резолюцію ООН, яка засуджує вторгнення Росії в Україну, не підтримали КНДР, Білорусь та Еритрея. Хто може відійти від світової практики протидіяти Росії і стати на її підтримку?

Не будемо країни третього світу вважати якимись надпотужними державами, які можуть прирівнюватись до наших європейських партнерів. Росія на даний момент без союзників. Путін шукає союзників з усіх боків, і треба взяти до уваги його надмірне его, яке змусить його воювати до останнього. Можна порівняти це его з гітлерівським уявленням про вищу касту, арійську расу.

Росія – це ж типу наддержава. Вона не буде здаватися. Ми це прекрасно розуміємо. Але росіяни не розуміють нас. Не розуміють, що ми не здамося. Стільки пролито крові, стільки померло дітей, матерів, чоловіків, жінок, що ми не здамося. Тому решта країн, які бачать наше горе, наші сльози, будуть з нами. А Росія залишиться в своєму союзі з країнами третього світу.

Ми нині активізували заявку до Євросоюзу. Поки що на рівні Конституції прямуємо в НАТО, хоча маємо дещо своєрідну позицію НАТО в цій війні. Наше майбутнє справдиться в ЄС і НАТО?

Я вам тут відповім так, як би відповіла кожна людина, яка бореться за незалежність України. Ми це виборимо.

– А що буде першим, ЄС чи НАТО?

Це однозначно буде повільний процес. Після війни розпочнеться розбудова нашої держави, повернення людей на нашу територію, відновлення зруйнованого. Але хоч і повільно, та ми будемо і в НАТО, і в ЄС.

– Після цієї перемоги нам доведеться багато чого відновлювати. Зеленського вдруге виберуть президентом? Що на нього взагалі чекає далі?

Президентом його захоче бачити народ, якого він підтримав і не залишив у ці важкі часи. Якщо народ буде просити йти його на другий термін – то буде президентом.

– А якщо не буде президентом, бачите його в політиці? Чи стане партія "Слуга народу" потужною на кшталт республіканців і демократів у США? Зеленський-політик далі буде чи повернеться до творчості?

Наш президент в першу чергу людина. На який шлях він ступить – то вже буде вибирати він. З мого боку було би некрасиво говорити, що він має робити після війни. Що би він не робив, це буде його вибір. Я лише можу сказати те, чого хоче від нього український народ.

– На нашому політичному спектрі надалі з’являться нові люди, або, може, хтось із старих, хто міг би набрати підтримки? Україні чекати на нових лідерів чи будемо обходитися тими, хто вже набув політичної сили?

Стара політична еліта, яка ні на один крок не повела Україну вперед, а 30 років топчеться на місці, відійде в минуле. Пора дати шанс молоді. Молодь виборе право боротися за політичне майбутнє України. У нас зараз формується неймовірна нація – сильна духом, вірою, і вона не захоче бачити стару політичну еліту біля ешелонів влади.

– Яким буде майбутнє цієї нації? Україна зараз – це два десятки областей та Автономна Республіка Крим. Чи буде так, що інші території – російські чи білоруські – захочуть до нас долучитися, коли ми повернемо Крим і Донбас?

Це не про нас. Нам поверніть наше – ми чуже не хочемо. Я не бачу, що ми би захотіли захопити якісь інші території чи приєднати до себе. Нам чужого не треба, а своє повернемо.

– До речі, коли? Першим буде Крим чи Донбас?

Після закінчення війни – цієї четвірки, що я говорю – коли лідери світу сядуть за стіл переговорів, це питання буде з’ясовуватись у першу чергу. Повернення наших територій буде стояти на першому місці.

– Давайте підсумуємо, закінчення війни – коли?

Хочу повторити всім, і своїм критикам також, мені як видіння йде цифра 4. У нас так працює екстрасенсорика – все відбувається спалахами, видіннями. Ідуть цифри, дні, картинки з великого пазлу, який ви маєте скласти. За цим моїм великим пазлом, який я хочу і намагаюсь скласти, тому що мушу це зробити в міру своїх можливостей, за 4 тижні, 4 місяці, ця війна закінчиться. Це також може бути конкретне число – 14, або 24. Але це пов’язане з четвіркою.

– Чи існують давні мольфарські заговори, обереги для військових, що можуть посприяти перед боєм чи у бою, коли надходить скрутна хвилина?

Матері, які часто звертаються до мене на відео-консультацію, просять, щоб я сказала їх синам якийсь конкретний стародавній мольфарський заговір, з яким ідуть на війну. Є такий. Поділюсь ним. Думаю, тим жінкам, які відправляють на війну своїх дітей, це стане у нагоді. Я особисто бажаю, щоб матері, відправляючи, благословляли своїх синів і бажали їм повернення додому.

Заговір називається "Оберіг-заговір від ворога і супостату". Заговорюю я тебе, воїне, який іде в бій, від тюрми, від сурми, від вогню, від води, від пулі, від ножа, і від будь-якого людського і нелюдського колдовства. На сім років, сім місяців, сім днів, сім годин і сім хвилин – так як і ти, наш Бог Отець, цей світ за 7 днів створив. І нехай сила Господня тебе оберігає, а матінка-природа захищає. В твоє ім’я, в твою честь і в твою славу, Всевишній і Всемогутній Господе, я цей оберіг моїми словами ставлю.

Читайте також

Україна не виграє війну у 2024 році - карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі розповіла, чого чекати Україні в 2024 році, який буде роком Дракона

Крим та Донбас повернуться через чотири роки - учасниця секретного "Батальйону 14"

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла коли вже закінчиться війна та помре Путін

Новини партнерів