RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Із ними краще не зв'язуватися: топ-5 психів за знаком Зодіаку

Астрологи назвали п'ять знаків зодіакального кола - природжених психів, життя з якими нагадує вибухівку. Неврівноваженими вважаються Овни, Близнюки, Раки, Скорпіони та Стрільці.

Про це повідомляє Mixnews.

Скорпіон

На першому місці серед вроджених психопатів - Скорпіони. Багато тих, хто знайомий з їхнім характером, здогадувався, що цей знак буде на почесному місці у списку. Цей знак переповнений агресією, не дарма йдеться про токсичну та отруйну павукоподібну тварину. Для них неважливо, чи є причина для того, щоб вжалити. Вони навіть можуть переступити через будь-кого, щоб отримати бажане, легкі на помсту. Ззовні вони вводять в оману, виглядаючи досить спокійними, повірте, усередині - сповнені отрути. Вони можуть вигадувати план знищення світу і безтурботно посміхатися. Цей знак ніколи не покаже, яке в них нутро та що на думці.

Овен

На перший погляд, це дуже веселий та доброзичливий знак, душа компанії. Це допоки не наступили на ногу - тоді проявиться справжня сутність цього вогненного сузір'я. Може бути дуже агресивними, спалахуючи через дрібниці. Овну все одно - на людях він чи вдома. З легкістю почне кричати і лаятися. Тільки-но цей вогонь перегорить - знову з'явиться веселун. Тому будьте дуже обережними у спілкуванні.

Стрілець

Усі знаки Вогню доволі запальні та нестабільні. Дружба зі Стрільцями схожа на гру з кішкою: можна гратися з нею, доки не атакує вас. Цей знак може вибухнути як феєрверк, наговоривши поганого, а потім раптом прийти до тями. Примітно те, що часто навіть не згадує про свій гнів і може не зрозуміти, чому на нього ображаються.

Рак

Хоч Раки доволі спокійні та обережні - зроблять один крок уперед і два назад. Вони дуже часто ображаються, бо чутливі, але так само легко можуть впасти в істерику, що буде виглядати, як справжня катастрофа. У такі моменти пригадають вам всі образи і внутрішня агресія зі злістю спливуть назовні. Тоді стане зрозуміло, якої Рак про вас думки.

Близнюки

Цей знак ніби має дві особистості: з одного боку - поступливий та добродушний, з іншого - справжній деспот та істеричка. Якщо цей знак спокійний на роботі, значить десь - несолодко. Або навпаки. Якщо представники цього знака вдома милі, то в соціумі відіграються. Тому потрібно ретельно "досліджувати", як Близнюки поводяться в різних компаніях.

Нагадаємо, що раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які не цінують своїх коханих людей.