RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Весь час потрапляють у сумнівні ситуації: які чоловічі імена краще не давати дітям

На долю людини значно впливає її ім'я, тому батьки повинні поставитися до вибору імені серйозно, адже милозвучність не гарантує позитивний вплив на життя дитини.

Астрологи розповіли "Апострофу", які чоловічі імена можуть поставити негативний відбиток у житті людини.

Анатолій

Анатолії мають схильність до пияцтва та асоціальної поведінки, через що постійно потрапляють у ситуації, які закінчуються арештом чи то за бійку, чи щось серйозніше. Крім того, агресивна манера спілкування не сприяє соціальним контактам такого чоловіка.

Роман

Романи не можуть зосереджуватися на одній справі, і їх називають непостійними. Вони завжди щось шукають: роботу, жінку, друзів, - але при цьому забувають про те, що в них уже є. Рома може дати обіцянку і через кілька днів забути про неї, може говорити жінці про кохання до нестями, а з часом зрадити. Унаслідок такої поведінки в Романів не складається ні особисте життя, ні кар'єра.

Вадим

Вадими ще з дитинства завдають батькам чимало клопотів, навіть при суворому контролі вони часто вплутуються в неприємності. Крім того, власники цього імені схильні до залежностей: алкоголізм, ігроманія, наркоманія. Для Вадимів головне в житті отримувати задоволення в будь-який спосіб, що може призвести до тяжких наслідків.

Адам

Всі нещастя Адамів від свого ставлення до жінок. Вони просто обожнюють знаходитися в жіночій компанії, тому що для них у пріорітеті особисте життя. Але цей пріорітет затьмарює всі інші сфери життя. Тому Адами не можуть будувати кар'єру - дуже зайняті жінками. До того ж такі чоловіки не мають друзів, адже будь-який представник їхньої статі - це потенційний конкурент.

Юліан

На долю Юліанів випадає багато випробувань: то злети, то падіння. Не всі представники цього імені мають внутрішні сили, щоб справитися зі складними життєвими ситуаціями, тому в Юліанів часто бувають депресії.

Раніше "Апостроф" писав про п'ять чоловічих імен, власники яких справжні ревнивці.