RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Бажають від життя різного: які пари знаків Зодіаку не уживуться

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які ідеально підходять для шлюбу та розповіли, які представники гороскопу не уживуться у парі.

Про це розповідає Мixnews.

Овен та Рак

Овни імпульсивні та енергійні, їм потрібен оптимістичний і легкий на підйом партнер, а Рак не має цих якостей. У той же час, ранимий Рак потребує передбачуваного партнера, з яким він почуватиметься в безпеці, а Овен не зможе дати йому цього.

Телець та Стрілець

Ці люди хочуть від життя абсолютно різного – Телець цінує комфорт та безпеку, а пріоритети Стрільця – вільне життя та свобода від якихось вимог, у тому числі і від матеріальних.

Близнюки та Скорпіон

Близнюки цінують легкість та цікавих людей, тому їх тягне до пристрасних та загадкових Скорпіонів. Проте їхні стосунки швидко заходять у глухий кут - Близнюки все перетворюють на гру, а Скорпіон потребує глибини.

Рак та Водолій

Рак цінує спокій та безпеку, а Водолій надто незалежний, щоб Рак поряд з ним відчував себе щасливим. Водолій - першовідкривач і хоче бути в гущі подій, що обтяжливо для Рака.

Лев та Скорпіон

Між цими людьми постійно спалахують конфлікти. Скорпіона виводить із себе зосередженість Лева на собі коханому, тоді як для нього справжні наміри Скорпіона – справжня загадка.

Діва та Стрілець

Ці двоє по-різному дивляться життя, що ускладнює їхні стосунки. Приземленій і прагматичній Діві важко зрозуміти Стрільця, який над усе цінує азарт, пригоди та веселе життя.

Терези та Козеріг

Різні цінності та орієнтація по життю робить спільне життя цих знаків проблематичним. Для Козерога головне - робота, статус та власні цілі, а для Терезів важливі особисті відносини та соціальне життя.

Скорпіон та Терези

Особистому щастю Скорпіона часто заважає їхня підвищена ревнивість. Своєю чергою кокетливі Терези люблять пофліртувати і часто дають Скорпіону привід для ревнощів. Таке поєднання характерів не дає їм шансу бути щасливими разом.

Стрілець та Козеріг

Стрільці не люблять обмежень, що накладають стосунки. Вони цінують свободу, потребують особистого простору та люблять бути екстравагантними. Козеріг, навпаки, вкрай логічний, цінує традиції та рамки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи склали гороскоп сумісності батьків та дітей.