RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

Справжній годувальник і господар будинку: названі імена, володарі яких стають найкращими чоловіками

Скажи, як тебе звуть, і астрологи скажуть, чи варто будувати з тобою сім'ю! Так, виявляється від того, як "назвали корабель" залежить те, чи жінка почуватиме себе, ніби за кам'яною стіною.

Про це повідомляє sibkray.

Андрій

Це відкриті та емоційні чоловіки, які нерідко стають рабами емоцій. Їм чуже лицемірство, тому уявити його в ролі альфонсу практично неможливо. Перший шлюб у чоловіків із цим ім'ям часто не складається, тому далі бувають другі, треті і навіть четверті. Але у всіх відносинах Андрії максимально чесні самі із собою та зі своїми половинками. Вони справді люблять кожну суджену і ведуть їх у РАГС, ведені поривом душі.

Вадим

Вадими - пристрасні люди, що швидко загораються. Вони можуть приймати імпульсні рішення, що ускладнює їм життя, у тому числі й особисте. У характері цих чоловіків робити спонтанну пропозицію руки та серця, тому про корисливі мотиви в цьому випадку говорити не доводиться. Звичайно, Вадими також зазнають любовних невдач, але вони не впадають у відчай і продовжують шукати свою долю.

Віталій

На противагу Вадиму, ці чоловіки дуже відповідально підходять до вибору другої половинки. У них може бути чимало захоплень, але одружуються вони один раз і на все своє життя. Вони не здатні на демонстративні романтичні вчинки, але можуть забезпечити стабільність дружині та дітям. Для Віталіків велике значення має взаємність почуттів, наявність непорушного емоційного та духовного зв'язку. А ось гроші та фінансові блага цікавлять їх в останню чергу.

Гордій

Чоловік із цим незвичайним ім'ям дивує своєю чесністю та прямолінійністю. Вони не підуть на угоду зі своєю совістю. Заради жінки серця вони готові зробити будь-які шляхетні вчинки. Вони абсолютно не розуміють, як хтось може одружитися без великого і чистого кохання. Гордія неможливо затягнути до РАГСу ні обманом, ні обіцянками вирішити його фінансові труднощі. Претенційний представник сильної половини людства має все і завжди вирішувати самостійно.

Данило

Даниїли не розбещені увагою жінок. Їм нелегко розпочати нові відносини, але вони ніколи не вступають у тісний зв'язок заради якихось вигод. Виявити ініціативу їх може змусити винятково сильні почуття. Одружившись, Даниїли вважають за краще проводити час у колі своєї сім'ї, тому їм потрібна хранителька домашнього вогнища, яка завжди зустрічатиме поцілунками-борщами.

Ігор

Цим чоловікам дуже важливо почуватися головним. Переклад його імені - "войовничий", - говорить про натуру завойовника. Вони самостійно будують життя, пробиваються у професійній сфері та обирають свою майбутню дружину. За зовнішньою стриманістю та строгістю вони ховають своє гаряче серце. Оформити стосунки з жінкою серця буде готовий лише тоді, коли буде повністю впевнений у її щирості. Якщо ж будуть якісь сумніви, вони не будуть поспішати з ухваленням рішення.

Мирон

Усі Мирони за своєю натурою романтики, хоч і хочуть приховувати свою сентиментальність та чутливість. Ці чоловіки можуть зв'язати себе шлюбами тільки з жінкою, яка розділить його погляди на життя. За жодних обставин вони не уживуться з меркантильною особистістю, тому що йому нехтує позиція споживача. Пошуки ідеальної жінки у Миронів нерідко затягуються, і вони одружуються у зрілому віці.

Юрій

Юри не часто самі проявляють ініціативу. Вони користуються великою популярністю у представниць прекрасної статі та чекають, коли в життя увійде та єдина, яка його підкорить. Сімейне життя сильно змінює цих чоловіків. Вони стають серйозним, відповідальним, перетворюються на годувальника та господаря будинку. Така трансформація не приходить без сильної взаємності. До шлюбів із розрахунку ставляться дуже негативно.

Ярослав

Ці чоловіки дуже горді та амбітні, тому не можуть залежати від жінки. У їхньому розумінні тільки вони можуть стати главою сім'ї. Шукають поступливу та спокійну мадам, у якій будуть повністю впевнені. Ярославам потрібна партнерка по життю, але фундаментом відносин мають бути взаємне кохання та повага. Вони можуть швидко емоційно прив'язуватись до людей, їх вважають однолюбами.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про п'ять чоловічих імен, власники яких справжні ревнивці.