RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Романтики та підкорювачі сердець: ТОП-10 чоловічих імен, які приваблюють жінок

Ім'я людини має визначальний вплив на її долю, зокрема, це стосується особистого життя. Деякі чоловіки ще з юності можуть приваблювати багатьох дівчат, залишаючи конкурентів позаду.

Астрологи назвали "Апострофу" 10 чоловічих імен, власники яких зводять жінок із розуму.

Олександр

Значення імені Олександр - захисник. Це наділяє його власника сильним характером, приємною енергетикою й харизмою, що дуже подобається дівчатам і жінкам.

Дмитро

Представники цього імені, зазвичай, розумні, активні й наполегливі, тому вони легко досягають своїх цілей і знаходять шлях до серця омріяної жінки.

Єлисей

Доволі рідкісне ім'я, що додає його власнику загадковості й унікальності. Воно означає "доброзичливий", а жінки часто шукають собі чоловіка з добротою в душі.

Ерік

Ім'я Ерік має походження з епохи вікінгів й означає "вічний правитель". Чоловіки з таким іменем мають потужний внутрішній стержень, про них говорять "за ним як за стіною".

Фелікс

Енергійний, життєрадісний, позитивний, легкий - це все прикметники про характер Фелікса. З таким чоловіком ніколи не буде сумно!

Григорій

Астрологи помітили закономірність, що Григорії мають надзвичайно привабливу зовнішість, а також струнке тіло. Власники імені вдало користуються природними принадами й завжди самовдосконалюються.

Роман

Це ім'я говорить саме за себе: Романи невиправні романтики, які будуть ощасливлювати свою кохану як і маленькими сюрпризами, так і широкими жестами.

Давид

У перекладі з івриту Давив означає "коханий", і саме це визначає долю власника імені. У Давидів немає відбою від шанувальниць.

Максим

Максими наче магнітом притягують до себе представниць протилежної статі. Цим вони завдячують природній чарівності й харизмі.

Гнат

З латини ім'я Гнат перекладається як "вогняний", тому власники цього імені пристрасні натури, які можуть зігріти своїм теплом і причарувати ним жінок.

Раніше "Апостроф" писав про три чоловічі імені, власники яких здатні на зраду.