RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

28 червня

Всі новини

Наділені силою, могутністю та владою: шість жіночих імен, які "правлять світом"

Все жіночі імена прекрасні і звучать, як мелодія для люблячих людей. Тим не менш, деякі імена співзвучні силі та успіху! Вони гарантують, що їхні володарки правлять цим світом!

Про це повідомляє Мarie Сlaire.

Олександра

Це жіноча форма імені Олександр, якого вважають "захисником людей". Захисниця Олександра має непохитний дух та твердість, у ній є деякі чоловічі риси характеру. Наприклад, їм не позичати твердості, вміння холоднокровно міркувати, бажання досягати цілей і перемагати. Тому Олександра завжди сміливо прямує вперед, не даючи шансу відступити від намічених планів. Ці жінки вимогливі та прямолінійні, вони не терплять обману і в більшості питань принципові.

Вікторія

Тут питань немає, бо "Вікторія означає перемога". Це аксіома. Власниці цього імені відрізняються особливою силою та могутністю. У грецькій міфології Вікторією звали богиню перемоги. Ці жінки прагнуть успіху і домагаються його завдяки своєму характеру. Вони наполегливі, сильні, стійкі, легко стають лідерами будь-якої компанії. Самокритика відкриває їм правильний шлях до самовдосконалення.

Ольга

Хельга є скандинавським варіантом цього імені. Воно перекладається як "свята". Ольги відрізняються особливим розумом та кмітливістю, їх тип мислення дозволяє аналітично підходити до вирішення найпростіших завдань та обробляти чималі обсяги інформації. Іноді ці жінки виявляють упертий характер та показують усім, що отримати бажане можна! Вони можуть подолати будь-які труднощі та перешкоди, цінують підтримку близьких друзів та готові самі захистити нужденних.

Владислава

Ще одне ім'я із чоловічою енергетикою. Владислава часто інтерпретується як "що володіє славою". Опиратися енергетиці цих леді неможливо, вони збивають з ніг під час першої ж зустрічі. Владислава — незаперечний лідер, яку спокушає можливість продемонструвати владу та показати авторитетну думку. Вони мають вольовий характер, який поєднується з цілеспрямованістю та азартністю. Саме тому Владислави можуть взяти під свій контроль ситуації, які б багатьох злякали і збентежили.

Маргарита

Нерідко це ім'я зіставляють із богинею кохання та краси, Афродітою. Ці жінки емоційні і амбітні, вони мають неймовірну здатність притягувати до себе оточуючих і брати зі спілкування те, що потрібно їм самим. Їх прямолінійність і гострота суджень дозволяють виділятися із загального кола і іноді сильно бентежать. Вони не знають слово "ні" і з радістю демонструє завзятість, а часом і впертість.

Діана

Це латинське ім'я, з яким пов'язують одразу двох богинь. Діана в давньоримській міфології - це покровителька місяця, полювання та родючості, а Артеміда в давньогрецькій - богиня полювання і всього живого на Землі. Діани відрізняються владністю, величчю, силою та красою. Вони завжди й у всьому прагнуть досконалості, вибудовуючи логічний ланцюжок для поетапного досягнення своєї мети. Діану також можна назвати захисницею правди, яка за жодних умов не йтиме на поводу у безчесних людей.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про чоловіків, чиї імена є гарантом надійності у шлюбі. З ними жінку можуть відчути себе як за кам'яною стіною.