RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Вони легко піддаються спокусі: три чоловічі імені, власники яких одружуються кілька разів

Для деяких чоловіків турбота про свою сім'ю стоїть на першому місці у життя, вони зроблять усе, аби зберегти теплі стосунки з дружиною. Водночас існують і такі, які не готові працювати над міцним шлюбом, їм простіше змінити обраницю, аніж докласти зусиль над збереженням родини.

Астрологи розповіли "Апострофу" про чоловічі імена, власники яких часто змінюють дружин.

Лев

Леви, зазвичай, мають привабливу зовнішність і природні чари, і вміло цим користуються. Тому навіть шлюб не зупиняє Левів - вони постійно шукають увагу жінок. Звісно ж, дружина не буде довго терпіти подібну поведінку чоловіка, через що їхні стосунки розпадуться. І так буде з кожною наступною обраницею Левів.

Петро

Чоловіки з цим ім'ям - шукачі любовних пригод. Вони, як і Леви, наділені надзвичайною чоловічою красою і харизмою, а це приваблює жінок. Петро легковажить своїми стосунками задля солодких миттєвостей. Такий стиль життя чоловіка не витерпить жодна дружина, яка поважає себе, і піде від Петра. У любовних пригодах представники цього імені проводять усе життя, але в старості залишаться наодинці зі своїми спогадами.

Тимофій

Тимофії - творчі натури, вони постійно шукають музу, яка даруватиме натхнення. Крім того, вони дуже імпульсивні, тому можуть зробити дівчині пропозицію буквально за кілька днів після знайомства, якщо відчують, що вона дарує йому нові ідеї. Однак, як швидко полум'я кохання з'явиться, так само швидко воно і згасне. До того ж творчі люди взагалі не мають на меті обмежувати себе одним партнером на все життя.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять чоловічих імен, які вирізняються своїми ревнощами.