RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Вони запрограмовані на успіх: п'ять найщасливіших жіночих імен

Експерти назвали список жіночих імен, які роблять своїх власниць дуже щасливими. Їхні ангели-охоронці захищають їх від усіх негараздів.

Про це повідомляє Сlutch.

Олександра

Ці жінки зазвичай живуть життям великих войовниць. На їх шляху зустрічається чимало складнощів, але вони успішно їх долають, тому що їхнє ім'я дарує їм надійний захист. Їхнє життя ніколи не буває нудним, але при цьому Олександри завжди під охороною свого імені.

Варвара

Це цікаве ім'я має сильну енергетику, яка дозволяє жінкам ризикувати, але неодмінно виходити сухою з води. У них дуже вольовий і спокійний характер, вони успішні та удачливі, а від бід їх захищає особистий ангел-охоронець.

Вікторія

Усі знають, що Вікторія означає перемога. Це ім'я дозволяє своїм власницям здобувати перемогу на будь-якій ниві. Вони легко виходять заміж за хорошого кавалера і досягають великих успіхів у роботі. Навіть якщо у цих жінок щось не виходить, то тільки тому, що це не найкращий для них шлях.

Маргарита

Це ім'я належить сильним жінкам, войовницям, володаркам, королевам, лідерам. Марго не завжди обирає сімейне вогнище. Вони часто стають справжньою завойовницею успіху. Вони – двигун прогресу. І Господь допомагає Маргаритам змінювати цей світ на краще. При цьому в душі ці леді дуже ніжні та жіночні, але їм потрібен надійний чоловік, щоб відкрити їхню ніжність.

Ніка

Це чудове ім'я – справжній талісман. Як і Вікторія, він символізує перемогу. При цьому жінки з цим ім'ям дуже мудрі та талановиті. Господь наділив їх надзвичайно потужною інтуїцією, що дозволяє Нікам вгадувати події наперед і приймати найкращі рішення, щоб дійти оптимально-ідеального варіанта розвитку подій.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав шість жіночих імен, які "правлять світом".