RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Водоліям загрожують конфлікти, а Овнам – втрата опори: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

22 і 23 серпня Сонце проходитиме королівською зіркою Регул, що може проявитися яскравими подіями, особливо для людей, наділених владою. Окрім цього, зараз – найбільш віддалена точка місячної орбіти від Землі, а Місяць відповідає за емоції, тому реакція на події може обростати страхами та бути забарвленою фатальністю, проте таке сприйняття – ілюзія і відрізняється від реальності.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 22 по 28 серпня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Представники знаку втратять опору та уявлення про те, куди рухатися далі. Овни будуть шукати відповіді на це питання. Хороший період для навчання, нових знайомств та отримання нового досвіду.

Телець

Тельці відчують силу для дії. Не виключено, що виникне потреба ухвалити важливе рішення у робочій сфері. Важливо діяти обдумано та уникати хаотичних метань. Не варто хапатися за все одразу.

Близнюки

Працездатність Близнюка зросте, проте обставини швидко змінюватимуться. Можливість хорошого заробітку може бути зведена нанівець процесами партнерів, затримками чи змінами планів.

Рак

Рак займеться навчанням, налагодженням контактів та зв'язків. Фінансова сфера та особисте життя даватимуть причини для хвилювань. Емоції будуть брати гору над розумом, що завадить розгледіти нові можливості.

Лев

На перший план вийдуть питання стосунків, грошей, ресурсів. Може виникнути потреба вирішувати проблеми партнерів. Кількість роботи зросте, а її результати, як і заробіток, можуть не порадувати.

Діва

У роботі виникатимуть нові завдання, обов'язки наростатимуть, як снігова куля. Крім того, можуть виникнути проблеми у стосунках. Діва відчує бажання все покинути, найкращим рішенням стане відпустка.

Терези

Увага буде сконцентрована на роботі, виникне страх припуститися помилки. Також можливі складнощі у стосунках – буде важко почути одне одного. Найкраще зараз самостійно вирішувати всі свої проблеми.

Скорпіон

Будь-яке планування є вкрай проблематичним, тому не варто давати обіцянки та будувати плани за термінами. Доходи також не надихнуть, багато зусиль піде на збереження існуючого рівня, можливі незаплановані витрати.

Стрілець

Стрілець може втратити розуміння наступного кроку, можливе повернення до діяльності. Зараз - не найкращий момент для ухвалення рішень, також не варто слухати чужих порад, навіть якщо вони здаються розумними.

Козеріг

Тих, хто займаються бізнесом або пов'язані з фінансами, може чекати зміна діяльності та скорочення бюджету. Про розвиток не йдеться, зараз головне втриматися на плаву і зберегти капітал.

Водолій

Тиждень буде насиченим подіями, ймовірні конфлікти, нерозуміння та різного роду нестиковки. Виникне необхідність брати до уваги безліч процесів, займатися узгодженням та упорядкуванням.

Риби

Відкриються нові перспективи, а тривоги та невпевненість - підуть. Не варто розпочинати ремонт у будинку. Крім того, важливо не нехтувати своїм здоров'ям, можуть бути проблеми із серцево-судинною системою та головні болі – краще звернутися до лікаря.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку.