RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Чоловіки від них божеволіють з першого погляду: дві найвідчайдушніші жінки за знаком Зодіаку

Фатальні красуні, неповторні леді, таємничі пані - це все про представниць двох знаків Зодіаку, за яких чоловіки будуть битися і від яких втрачатимуть розум.

Про них "Апострофу" розповіли астрологи.

Лев

Левиці завжди надзвичайно впевнені в собі і можуть цією впевненістю збивати з ніг. Внутрішня сексуальність гармонійно поєднується із зовнішньою, що приваблює усіх навколо.

До того ж представниці цього знаку не намагаються завоювати чоловіка. А навіщо? Кожен і так готовий стелитися під ноги Левиці, виборюючи її прихильність. Водночас такі жінки в спілкуванні не поводяться зверхньо, навпаки вони щирі й веселі.

Сила чарівності Левиць настільки потужна, що це зводить з розума чоловіків. Заради жінки, народженої під сузір'ям Лева, вони готові на будь-які вчинки.

Скорпіон

Якщо в компанії з'являється жінка-Скорпіон, то всі чоловіки опиняються навколо неї. Її внутрішній магнетизм притягує представників протилежної статі й не дає їм можливості відірватися від Скорпіона, її загадкової посмішки, чарівного сміху й ласкавого голосу.

Скорпіони люблять колекціонувати своїх шанувальників, тому зовсім не проти підвищеної уваги до власної персони. Такі жінки вміють зробити так, щоб чоловік належав не собі, а тільки їй. Однак як тільки Скорпіон отримає бажане, їй стане нудно. Це розіб'є серце закоханим у них чоловікам.

Раніше "Апостроф" писав про чотирьох найкорисливіших жінок за знаком Зодіаку.