RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Гроші для них важливіші за кохання: чотири найкорисливіші жінки за знаком Зодіаку

Деяким знакам Зодіаку вкрай непросто уживатися один з одним і справа тут у багатьох аспектах. Наприклад, є жінки, які легко забудуть своє кохання, якщо на горизонті замаячить багатство.

Астрологи розповіли, які жінки за знаком Зодіаку ніколи не зможуть створити рай хоч і з милим, але злиденним у курені. Їм потрібен замок-палац, рахунок із кількома нулями, найкращі автомобілі, прикраси, одяг.

Телець

Насправді жінки-Тільці далеко не меркантильні. Просто вони втомлюються доношувати сукні старшої сестри, вишукувати пристойні футболки на розкладках у "секонд-хенді" та полювати за біжутерією на сезонних розпродажах. І коли на горизонті вигулькне принц на білому "Мерседесі", вона без сорому піде до більш вигідної партії, навіть не оглядаючись. Колишня "Попелюшка" відразу перетворюється на принцесу і її вже зовсім не турбує покинута родина.

Близнюки

Така ж історія і з жінками, що народилися під знаком Близнюків. Вони завжди мріють про краще життя, не задовольняючись "синицею в руці". І коли багатий кандидат нагодиться, Близнюк миттєво забуде і свого менш успішного чоловіка, і навіть дітей.

Скорпіон

Дівчина-Скорпіон вважає, що вона призначена для красивого, багатого і ситого життя і якщо її чоловік не в змозі задовольнити всі її численні потреби, отже, сам винний. Вона практично втрачає голову від дорогих курортів, магазинів та ресторанів, жодного разу не згадавши своє незавидне минуле.

Водолій

Жінкам-Водоліям "щастить" на скиглення чоловіка, плач дітей, вічні стогнання стерви-свекрухи і коли знаходиться людина, яка обіцяє зробити її життя прекраснішим, вона йде до нього, не роздумуючи. І навіть якщо її новий обранець не може похвалитися красою Аполлона та будовою тіла Геракла, мільйони на його рахунку з лишком компенсують це прикре непорозуміння.

Раніше "Апостроф" писав про п'ятірку найбідніших чоловіків за знаком Зодіаку, які зовсім не вміють заробляти.