RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Мають суперенергію: чотири жінки за знаком Зодіаку, здатні перевернути гори

все більше жінок проявляють свій сильний вольовий характер, і навіть найсоромливіші леді можуть продемонструвати невластивий раніше натиск і відвагу.

Але, запевняють астрологи, представниці чотирьох знаків Зодіаку здатні справді згорнути гори. "Апостроф" розповідає, хто має суперенергію.

Лев

Ці жінки ніколи не перестають думати та обмірковувати кожен свій крок, але діють блискавично. Леви рідко замислюються про наслідки, вони реагують так швидко, що оточуючі просто не встигають за ними. Вони величні і нікому і ніколи не дозволять якось вплинути на їхні плани та зрушити їхні цілі. Прогресивні бійці, ці неймовірні Жінки вірять у свої сили і не знають, як виглядає білий прапор!

Близнюки

Жінки-Близнюки вперті та запеклі, неймовірні мрійниці. Вони можуть "літати в хмарах", але все одно міцні та сильні у непростих життєвих ситуаціях. Ці жінки будуть переслідувати свої цілі до самого кінця, їхня самовпевненість допомагає справлятися з усіма перешкодами. Близнюки з легкістю досягають всього, чого прагнуть з мінімальними зусиллями. Їх нелегко змусити відмовитися від чогось, якщо вони справді цього захочуть!

Стрілець

Стрільці обдаровані унікальною силою, вони можуть подолати абсолютно все, з чим вони стикаються. Вони мають невичерпну енергію, сильний дух і натхнення, завзяття. Немає нічого, що могло би їх зупинити на шляху до мети. Добрі і завжди веселі, Стрільці справляються з усіма ситуаціями та виходять завжди переможцями, за рахунок своїх унікальних та дивовижних якостей та характеру.

Телець

Найбільший дар цих жінок - це їхнє нескінченне терпіння. Спокійні, але дуже емоційні, Тільці так сильно мотивовані, що можуть упоратися з будь-якими труднощами. Боротьба з перешкодами для них - це зарядка енергією. Вони націлені на вирішення будь-яких труднощів та проблем. Ці Жінки стають сильнішими і вмотивованішими, що допомагає їм досягати ще вищих цілей.

Раніше "Апостроф" писав про чотирьох найкорисливіших жінок за знаком Зодіаку.