RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

23 червня

Всі новини

Бачать людей наскрізь: чотири знаки Зодіаку, які мають особливу якість

Астрологи, які розповідали про чотири найсексуальніші знаки по гороскопу, назвали чотири знаки Зодіаку, які відрізняються від інших найрозвиненішою інтуїцією. Справлятися з життєвими ситуаціями вона постійно допомагає Рибам, Ракам, Скорпіонам та Близнюкам.

Про це розповідає "Апостроф".

Близнюки

Близнюки вміють визначати, що за людина стоїть перед нею, чим вона живе, який у неї характер, смак, захоплення, звички та слабкості. Інтуїцію Близнюки підключають і на роботі, відчувають, кому можна довіряти, з ким і як краще налагодити контакти, чи варто підписувати ділові папери з певними людьми.

Рак

Раки можуть відчувати мотиви і саму сутність людини, їх неможливо обдурити, тому що всі вони дізнаються на етапі наміру. Представники цього знаку можуть відчувати нещирість та намацувати потенційно небезпечних людей. Така здатність їм також допомагає давати слушні поради, вміти співпереживати. Вони розвинена емпатія.

Скорпіон

Скорпіони ловлять брехню ще на стадії намірів. Але якщо Раки більш м'яко ставляться до такого і можуть промовчати, то цього точно не робитиме Скорпіон, який обов'язково помститься, підключивши до цього свою інтуїцію, щоб дізнатися про найслабші місця людини.

Риби

Риби завжди відрізнялися тонким та глибоким відчуттям цього світу. Інтуїцією вони користуються як звичайною частиною свого тіла, не уявляючи себе без неї. Вони можуть передбачати найближче майбутнє ще до аналізу подій з логічного погляду. Все відбувається на рівні енергії, просто знаючи, що буде.

Нагадаємо, астрологи дали поради, як слід поводитися у дружніх та любовних стосунках з кожним знаком зодіакального кола.