RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Тельцям доведеться попрацювати, а на Козерогів чекає успіх: гороскоп на 1 вересня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, що чекає на представників кожного зі знаків зодіакального кола у четвер, 1 вересня.

Про це повідомляє Glavred.

Овен

День сприятливий для ініціативи у професійній сфері, не бійтеся змін. Проте не поспішайте з рішеннями. Відкладіть ділові поїздки і проведення переговорів. Будьте обачні за кермом, можливі травми.

Телець

Працьовитий день для Тельців, доведеться попітніти. Не відкладайте справи на потім, доведіть до кінця раніше початі. Поїздки краще перенести на більш сприятливий день. Відганяйте негативні емоції.

Близнюки

Можна починати нове, не бійтеся змін. У професійній діяльності - підлаштуйтеся під обставини або візьміть відгул і проведіть цей день в колі рідних.

Рак

Тримайте емоції під контролем, можливі конфліктні ситуації. Проявіть терпіння в спілкуванні з близькими людьми. Варто побалувати себе приємними покупками, але не марнуйте кошти.

Лев

Висока ймовірність отримати травму, будьте обережними з гострими і колючими предметами. Також будьте обачними на дорогах. Вдалими будуть ділові поїздки.

Діва

Можливі дрібні неприємності, що можуть зіпсувати настрій. Зосередьтеся на важливих справах, що вимагають точності. Ймовірні витрати або щось може вийти з ладу.

Терези

Зосередьтеся на проблемах близьких людей. Проведіть більше часу з рідними. Можуть нагадати про себе давні знайомі. Тому можливе гарне проведення часу.

Скорпіон

Нагальними стануть сімейні проблеми, тому доведеться пожертвувати власними інтересами і часом. У професійній діяльності - краще йтимуть справи під час самостійної роботи.

Стрілець

Сходіть на заходи, куди вас запрошують. Там можливі корисні знайомства: співрозмовники можуть виявитися впливовими людьми та допоможуть у кар'єрі. Може потурбувати вас людина з минулого.

Козеріг

Енергія битиме через край. Можна братися за найскладніші питання. Сприятливий час для фінансів: можливі грошові надходження, та не витрачайте надто багато в цей день.

Водолій

Можливі дрібні неприємності, що здатні зіпсувати настрій. Не піддавайтеся негативним думкам і зберігайте бадьорість духу. Нові починання відкладіть.

Риби

Відвідайте людні місця. Однак, будьте обережні - підвищиться ризик отримання травм. Очікуються у професійній діяльності зміни. Можна спробувати інший шлях досягнення поставлених цілей. У спілкуванні з родичами будьте стримані.

Раніше "Апостроф" писав про двох найвідчайдушніших жінок за знаком Зодіаку.