RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Кохання проходить повз: три жіночі імені заважають їхнім власницям знайти другу половинку

Багато хто вважає, що імена, дані дитині при народженні, суттєво впливають на її подальшу долю. Так, власницям деяких імен часто щастить, у тому числі, і в коханні, тоді як інші у постійному пошуку своєї половинки.

Про це повідомляє "Апостроф".

За іронією долі, найнещасливіші імена – Віра, Надія та Любов.

Віра

Власниці мають складний характер, у них часто відбувається внутрішній душевний конфлікт, пов'язаний з реальністю та духовністю. Віри часто пізно виходять заміж або залишаються самотніми. У той же час, Віри можуть похвалитися швидким просуванням кар'єрними сходами, причому, вони не тільки якісно виконують роботу, але й люблять її.

Надія

Надії спрямовані на поліпшення свого майбутнього, забуваючи при цьому про сьогодення. Надії постійно "сподіваються", цим перекидаючи свою енергію у майбутнє. Жінки з цим ім'ям стають людьми згаяних можливостей, що ганяються за примарним щастям.

Любов

Люби зазвичай йдуть за своїм серцем, при цьому ігноруючи інші особисті почуття та підказки. Власниці цього імені часто відлякують чоловіків, тому що всупереч наявності сильної внутрішньої енергії та велелюбності, у них не вистачає можливостей та навичок, без яких буде складно прожити своє життя.

Раніше ми писали, які імена наділяють людину довголіттям.