RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Левів чекають успіхи в коханні, а Риб – боротьба з негативом: гороскоп на осінь для всіх знаків Зодіаку

Восени поточного року піднесе всім знакам Зодіаку не тільки несподівані проблеми, а й досить приємні подарунки, незважаючи на ретроградний Меркурій .

Проаналізувавши поведінку зірок і планет, як пише ресурс slovofraza, астрологи дають корисні поради кожному знаку Зодіаку про те, як не проґавити нові можливості і з найменшими втратами пережити 91 день осені.

Овен

Овнам доведеться часто зустрічатися з негативними людьми на роботі та у бізнесі, особливо часто це відбуватиметься у середині жовтня. Овнам рекомендується якнайкраще висипатися і дбати про створення сприятливих умов для відпочинку. У такому разі вони зможуть бути на порядок витривалішими та щасливішими, й зміцнити здоров'я.

Телець

У Тельців восени очікується багато періодів, у які вони можуть відчувати занепад сил та енергії, втрату мотивації та бажання розвиватися. Недоброзичливці та конкуренти також розставлятимуть пастки, тому Тельцям варто навчитися відокремлювати ворогів від друзів, інакше представники цього знаку можуть потрапити у великі неприємності. Шалений успіх може очікувати на самостійних людей.

Близнюки

На початку осені Близнюки перейдуть дорогу поганим людям, які приховують на них образу. Тому найкращий варіант — просто не допускати таких ситуацій, навчитися поступатись, приходити до компромісу та ставити себе на місце інших людей.

Рак

Ракам варто навчитися розбиратися в людях, оскільки багато їх оточення видають себе не за тих, ким є насправді. Навички проникливості будуть вкрай корисними з 10 вересня по 2 жовтня та у листопаді.

Лев

Львів очікують великі успіхи у коханні. Самотні можуть зустріти другу половинку або зміцнити вже існуючі стосунки, перевести їх на новий рівень. Корисно буде знайомитися з батьками коханої людини, планувати вінчання та весілля. У професійній діяльності Леви також будуть дуже щасливими. Цей час ідеально підходить для зміни місця роботи, а також для відряджень.

Діва

Дівам восени треба уникати конфліктів. Найбільше проблем цим людям приноситимуть фальшиві почуття, лицемірство та брехня. Важливо бути чесними, причому найперше по відношенню до себе.

Терези

Терези можуть зустріти на своєму шляху дуже важливу людину. З високою ймовірністю це буде новий друг, наставник або ж друга половинка. Людям даного знаку цієї осені доведеться часто займатися тим, що не входить до їхніх планів.

Скорпіон

Скорпіони стануть лідерами, проте їм знадобиться міцне емоційне здоров'я та сильна енергетика. Зірки хочуть, щоб Скорпіони стали самостійними, сильними, цілеспрямованими. Це допоможе їм вийти переможцями із будь-якої ситуації.

Стрілець

Стрільцям потрібно залишатися енергійними, щоб були сили подолати труднощі. Ця осінь подарує Стрільцям багато яскравих емоцій та залишиться в пам'яті надовго. Всі, хто хоче змінити своє життя, повинні докладати зусиль, а не чекати біля моря погоди.

Козеріг

Все погане, що пережили Козероги цього літа, восени стане не більш ніж корисним досвідом та неприємними спогадами. З вересня по листопад можлива поява грандіозних пертурбацій у житті. Козероги виявляться на шляху до успіху і до запаморочливих змін.

Водолій

Водолії зможуть поміняти свій життєвий шлях, причому самостійно, без будь-якої допомоги. Представники цього Знаку вийдуть на новий рівень розвитку. Астрологи радять здобувати нові знання, подорожувати, знайомитися з людьми. Великі успіхи чекають на Водоліїв, які зайняті наукою, або працюють у сфері туризму, перевезень. Ця осінь буде дуже продуктивною для них.

Риби

Початок осені може бути трохи проблемним, і якщо до кінця вересня вони не зникнуть, то Риби просто роблять щось неправильно. Також необхідно братися за найважливіші справи, не відкладаючи їх.

Нагадаємо, раніше ми писали про найвдаліший день вересня для кожного знака Зодіаку .