RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Для них сім'я - понад усе: ТОП-5 імен найвірніших дружин

Зустріти ідеальну жінку - часом дуже непросто, але дуже важливо! Тому знаючи, де і як правильно шукати, можна трохи убезпечити себе.

Тому експерти назвали імена жінок, які будуть ідеальними та вірними дружинами.

Жанна

Навіть якщо в минулому у Жанни могла бути слава серцеїдки або навіть жінки легкої поведінки, все зміниться, коли вона зустріне ту саму єдину Людину. Вони добровільно попрощаються з титулом викрадачки сердець і віддадуть своє серце у надійні руки. Вони приділятимуть супутникові весь свій час — він не зможе без неї й кроку ступити і зітхнути. З цією дівчиною будуть і романтичні вечері, і захоплюючі подорожі, і найкраще інтимне життя.

Євгенія

Жінки з цим чоловічим ім'ям дуже теплі та милі. Вони можуть не стати ідеальною дружиною, але свого чоловіка любитимуть дуже сильно, з усією відданістю. Партнер у їхніх очах стане подобою божества, тому жінки намагатимуться радувати кохану людину за кожної зручної можливості. Чоловікові, який стане супутником Жені, дуже пощастить: вона не дасть підстав скаржитися на брак уваги.

Владислава

Коли Влада зустрічає того єдиного, вона більше не бачить сенсу витрачати енергію на інших чоловіків. Ці жінки готові кинутися в обійми чоловіка і віддатися йому цілком і повністю. Влада – проста, щедра, відкрита, ці якості допомагають їм підкорити будь-яке серце.

Інга

Інги завжди дуже відверті з людьми і дуже чесні, ніколи нікого не обманюють. Для таких жінок немає нічого важливішого за сім'ю, у пріоритеті буде коханий чоловік. Вони не мають часу і бажання заглядатися на інших чоловіків, вони повністю поглинені побутовими справами та коханими людьми.

Олена

Це найвірніші дружини, романтичні натури, причому авантюристки. Вони дуже вимогливі до хлопців, тому на пошуки другої половинки витрачають чимало часу. В Оленах можна бути впевненим: вони не те, що не зрадять, а й навіть не подивляться у бік інших чоловіків. Альона - дружина і хранителька домашнього вогнища.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найвідданіших чоловіків за знаком Зодіаку. Не схильними до зрад виявилися Тельці, Леви, Діви, Терези, Козероги та Риби.