RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Або розбагатіють, або втратять усе: п'ять знаків Зодіаку, яким служать найнебезпечніші демони

Кожному із знаків Зодіаку протегують темні сили, які деформують людські почуття зсередини. І відсутність емпатії - найменше із зол.

"Апостроф" дізнався, яких знаків особливо благоволять їхні жорстокі господарі, допомагаючи у темних та злих справах.

Близнюки

Близнюками опікується Целладимірон, що є родичем триголового Цербера. Представники стихії Повітря можуть підлаштовуватися під будь-які ситуації та практично завжди виходити сухими з води, черпаючи у демона сили. Целладимірон допомагає заробляти легкі гроші, але якщо вчасно не заплатити за рахунками, істота з потойбіччя перетворить життя Близнюка на пекло.

Терези

За Терезів у відповіді демон Обірірон, який стежить, щоб акумулятор життєвих сил завжди був заряджений. Обірірон допомагає Терезам не спізнюватися в потрібне місце в потрібний час. Якщо розгнівати демона, він перетворює людей на слабких особистостей, які ризикують втратити все через свою нерішучість.

Лев

Демон Шелхабірон наділяє свого візаві силою для трансформацій. Якщо Лев допустить помилку і образить потойбічну сутність, Шелхабірон поглине його і представник цього знаку Зодіаку стане злим і мстивим. Сил на творчість у сп'янілого амбіціями Лева не залишиться.

Козеріг

Козерогам служить Дагдаріон. Істота з пекла наділяє людину найвідразливішою рисою - байдужістю. Саме через Дагдаріона з Козерогами важко порозумітися. Власника цього знака Зодіаку демон може наділити гординею, проклясти на вічну самотність та невдачі.

Діва

З Дівами дружить містична сутність Цефарірон, яка напівмертва, але й одночасно жива. Цефарірон допомагає Діві цілеспрямовано йти до виконання мрії. Якщо ж цей знак втратить віру в себе, то демон перетворить людину на депресивну та слабовільну особистість, яка більше не матиме радостей у житті.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" публікував тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку.