RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

Всі новини

Левам загрожують штрафи, а Скорпіонам – збитки: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

Марс з'єднається із зіркою Альдебаран (з 5 по 10 вересня), активізуючи тим самим так звану вісь катастроф: можуть активізуватися військові дії і є небезпека катастроф. Крім того, 11 вересня Меркурій стає ретроградним, що позначиться на кожному знаку Зодіаку.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 5 по 11 вересня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Основний акцент цього тижня потрібно зробити на інформацію: її ефективне використання може принести багато користі. Частину цілей реалізувати не вдасться, можуть перешкодити обставини.

Телець

На представників знака впаде "безглузда" робота, ефективність виконання завдань постраждає. Це додасть нервозності та негативних емоцій, причому вони поширюватимуться не лише на роботу, а й на інше життя.

Близнюки

Військкомат може виявити інтерес до тих представників знака, які мають військову спеціальність. Також з'явиться тенденція повернення до чогось минулого. Це можуть бути люди, діяльність, проблеми, що тягнуться з минулого.

Рак

Можливо, завершується якийсь життєвий етап, виникне вибір, куди рухатися далі. Однак будь-яке рішення зараз буде тимчасовим, зараз у житті представників знаку все ненадовго, вони будуть змушені підлаштовуватись під зміни.

Лев

У фокусі уваги будуть питання грошей, роботи та особистої безпеки. Не виключені штрафи, перевірки та виникнення юридичних питань. Астролог радить навести лад у документації.

Діва

Тиждень нововведень на роботі, які вимагатимуть зусиль і заберуть чимало часу. Більше того, через підвищену увагу, яку вимагатиме робоча сфера, ймовірне виникнення проблем в особистому житті.

Терези

Можлива зміна пріоритетів, виду діяльності, пошуки додаткового доходу. З одного боку Терези відчують приплив енергії, а з іншого буде не ясно, в яке русло її спрямувати. Крім того, може загостритись нерозуміння в сім'ї.

Скорпіон

Основна увага буде спрямована на роботу та заробітки. Висока небезпека прорахуватись і замість прибутку отримати збитки. Також може виникнути потреба повернутися до незакінчених раніше домашніх справ.

Стрілець

Час нестабільності, можливий розрив відносин з партнерами на всіх рівнях - як у бізнесі, так і в особистому житті. Конфлікти переслідуватимуть Стрільців усюди, потрібно набратися терпіння та пережити цей період із мінімальними втратами.

Козеріг

Уваги можуть потребувати старші члени сім'ї, а також можуть виникнути проблеми зі здоров'ям - загостритися хронічні захворювання або дати себе знати минулі травми. Може знадобитися невелика відпустка.

Водолій

Обставини можуть змусити змінити роботу, може знадобитися перекваліфікація. У професійній сфері чекають різні зміни. Представникам знака необхідно буде приймати рішення.

Риби

Можливе повернення до знань та досвіду, які давно не були потрібні. Також може виникнути потреба вчитися, переймати досвід. При цьому робочі процеси можуть затягнутися, все йтиме повільніше, ніж хотілося б.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вересень.