RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Левам варто приділити час близьким людям, а Водолії зможуть вирішити проблеми: гороскоп на 5 вересня

Астрологи потішили новиною про те, що початок нового робочого дня, 5 вересня, - це день, коли всі починання буквально приречені на успіх!

Про це повідомляє "Апостроф".

Овен

Не потрібно звертати уваги на тих, хто підсвідомо або усвідомлено захоче зіпсувати супутній вам з самого ранку гарний настрій. Не скупіться - поверніть їм їхній же негатив.

Телець

Понеділок дуже сприятливий для спілкування із керівництвом. Тільцям, які давно мріють про нову посаду або планували поговорити про підвищення заробітної плани, не потрібно упускати такого вдалого часу. Керівництво неодмінно скаже "так".

Близнюки

Астрологи не рекомендують цього дня довіряти малознайомим людям, навіть якщо вони мають дуже переконливий вигляд. Ви можете зв'язатися з шахраями, які мають на меті отримати від вас якусь інформацію. Спілкуйтеся виключно з перевіреними людьми.

Рак

Сьогодні пощастить лише тим, хто від початку дня налаштується на позитив. Усі негативні думки, слова та вчинки зітруть усе те добре, що може з вами сьогодні статися.

Лев

Несподівано у вас з'явиться величезна кількість вільного часу, який астрологи рекомендують присвятити близьким людям – перш за все сім'ї. Швидше за все, останнім часом вона бачить вас рідко і сильно cумують.

Діва

Приймаючи важливе рішення - якщо, звичайно, виникне така необхідність, - потрібно ретельно і скрупульозно зважити всі аргументи, тому що ви можете зробити страшну помилку.

Терези

Якщо хтось із оточення звернеться до вас за порадою, постарайтеся точно і, що головне, чесно та відповідально відповісти на поставлене вам запитання.

Скорпіон

У взаємовідносинах з другою половинкою постарайтеся не заганяти проблему, що виникла, в себе - це може ускладнити їх і віддалити вас один від одного. Зірки рекомендують саме сьогодні обговорити ситуацію, що склалася, — це піде на користь.

Стрілець

Не потрібно переживати через нездужання, яке ви можете відчути вранці. Швидше за все, воно пов'язане із перевтомою, тому боротися з ним необхідно за допомогою відпочинку. Пошкодуйте себе та побалуйте заслуженим релаксом.

Козорог

Бажання зробити хороші справи, що може з'явитися сьогодні, принесе користь не тільки тим, кому ви вирішили догодити, а й вам самим! Так, вчинене добро дуже швидко повернеться назад бумерангом.

Водолій

Цей понеділок сприятливий для вирішення проблем, які досі здавались вам непереможними. 5 вересня ви будете вражені, зрозумівши, як легко і просто можна знайти відповідь на питання, що давно хвилює.

Риби

Незважаючи на те, що він випадає на перший робочий день, астрологи радять провести вдома. Якщо такої можливості немає, постарайтеся швидше повернутися туди після того, як завершите всі справи – отримаєте чудовий сюрприз.

Раніше ми публікували любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку.