RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

У Левів зміни, у Стрільців полювання: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень

Астрологи, які розповіли, що вересень стане переломним моментом для половини знаків Зодіаку, склали прогноз на особисте життя для всіх знаків зодіакального кола на найближчий тиждень – з 5 по 11 вересня.

Про це повідомляє "Слова та фрази".

Овен

Астрологи рекомендують Овнам прийняти той факт, що стосунки у них далеко не завжди стабільні та міцні. Важливо не зациклюватися на проблемах та насолоджуватися кожним днем.

Телець

Тільцям підуть на користь побачення, пристрасті та всілякі любовні пригоди. Це збільшить їхню харизму і піднімуть в очах інших людей. Важливо не поринати з головою в побут.

Близнюки

Близнюкам у цей період потрібно самим налаштуватися на успіх, тоді нові знайомства будуть корисними та вдалими, а також це допоможе розібратися у власних відчуттях.

Рак

Ракам корисно проявляти весь тиждень ініціативу, йти першими на компроміси зі своєю другою половинкою. Астрологи радять обирати нестандартні шляхи вирішення любовних проблем. Можуть бути неприємні розмови з енергетичними вампірами, проте Раки можуть позбутися від наслідків такого спілкування, виставивши вчасно уявний щит.

Лев

Левів чекають серйозні зміни в особистому житті. Астрологи називають цей період "початком крутих життєвих віражів". Однак не варто піддаватися емоціям, а намагатися проаналізувати ситуації, перш ніж почати діяти.

Діва

Дівам потрібно прислухатися до своєї інтуїції, оскільки деякі рішення можуть привести до плачевних наслідків. Це стосується тих, хто зараз переживає кризу у любовній сфері. Важливо більше часу приділяти своїй другій половинці.

Терези

Астрологи рекомендують бути м'якшими та чуттєвішими зі своїми партнерами. Терези можуть перегнути з маніпуляціями, що призведе до розриву.

Скорпіон

Самотні Скорпіони можуть зустріти свою другу половинку цього тижня, але важливо бути справжніми з потенційним партнером. Можуть бути освідчення в коханні з боку Скорпіонів, важливо не боятися відкритися.

Стрілець

У Стрільців цей тиждень буде присвячений любовному "полюванню". Внутрішня енергія допоможе досягти успіху в цій сфері.

Козеріг

Астрологи пропонують Козерогам йти на зустріч новим емоціям та відчуттям у любовній сфері, може навіть зайнятися езотерикою.

Водолій

Водоліїв можуть на цьому тижні виникати сварки зі своїм любовним партнером, можуть бути розчарування, непорозуміння. Водночас можна досягти успіхів у цій сфері, якщо вирушити у подорож.

Риби

Рибам астрологи радять виявляти егоїзм, подумати про себе, але не нехтувати коханою людиною.

Раніше ми публікували гороскоп для жінок із 5 по 11 вересня.