RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Можуть зіпсувати життя та нерви: чотири чоловічі імені, чиї власники справжні зануди

Деякі чоловіки відрізняються рідкісним занудством. Вони вважають, що в праві виправляти не лише своїх близьких, а й малознайомих людей, вони не припускають навіть права на помилку. Їх "всезнайство" спочатку здається чимось кумедним, проте згодом воно буде неабияк бісити.

"Апостроф" дізнався, власники якихось чоловічих імен справжнісінькі брюзги, які перетворять яскраві стосунки на сіру і похмуру буденність.

Георгій

З Георгієм можна навіть і не починати вести суперечку, оскільки це перетвориться з дискусії на монолог. Він вимагатиме від співрозмовника доказів, але водночас не братиме їх до уваги. Переконати Георгія неможливо. "Горбатого могила виправить" – це про нього. І навіть якщо станеться диво і Георгій визнає свою неправоту – він прикидається. Він знає, що все одно має рацію.

Сергій

На перший погляд Сергій є чудовим хлопцем, але, якщо копнути глибше, він зануда із зануд. Сергій постійно критикує інших людей, себе ж вважаючи неймовірно розумною людиною. Він може козирнути якимсь одному йому цікавим фактом, вставляючи напоказ свою освіченість. Сергій переоцінює свої можливості і коли терпить фіаско, одразу ж висуває купу виправдань тому, що винен не він, так склалися обставини.

Петро

З Петром не можна домовитись. Ніколи. Він, як правило, промовистий, чим і вміло користується. Принциповий та егоцентричний Петро не поступається і не погоджується. Йому не важливо, що в такий спосіб він когось ображає чи ранить.

Федір

Федір зануда, але до певного часу приховує цю якість у собі. Йому не вистачає мужності прямо заявити про існуючу проблему, тому своє невдоволення він цідитиме по чайній ложці. Він монотонний, уважний до дрібниць, завжди знайде до чого причепитися і покритикувати.

Нагадаємо, раніше ми писали про найвідданіших чоловіків, які не схильні до зрад.