RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Носять обраницю на руках: ТОП-5 імен найвірніших хлопців

Експерти назвали найвідданіших чоловіків на ім'я. Не схильними до зрад виявилися чоловіки з п'ятьма іменами.

Про це повідомляє "Апостров".

Арсен

Дружині екс-прем'єра Яценюка дуже пощастило! Навіть якщо в минулому у Арсенія могла бути слава серцеїда і дамського угодника, все різко зміниться, коли він зустріне справжню Любов. Вони готові добровільно покинути посаду викрадача сердець і приділити весь свій час лише одній Дамі, яка завоює його увагу. Романтичні зізнання у коханні, квіти, постійне бажання бути поруч, щоб оберігати і допомагати, — ось що чекає на другу половинку Сені.

Іван

Чоловік із цим ім'ям може і не бути ідеальним чоловіком чи партнером, але свою обраницю він любитиме щиро та сильно. Партнерка в його очах стане справжнім божеством. Тому цей чоловік схилятиметься і всіляко балуватиме другу половинку. З Ванею жінка ніколи не буде скаржитися на брак уваги або нудне життя.

Віктор

Почесне третє місце у нашому рейтингу посідає чоловік з ім'ям Віктор. "Переможець", а саме так перекладається це ім'я, коли зустрічає ту саму, просто не бачить сенсу витрачатися на інших жінок. У його стилі зробити так, щоб кохана жила в достатку, радості та здоров'ї. Чоловік часто обдаровує улюблену компліментами та радує сюрпризами та подарунками.

Добриня

Чоловік із цим рідкісним у нашій країні чоловічим ім'ям Добриня і не подумає обманювати жінку. Вони ставлять сім'ю на перше місце, а якщо дітей у нього поки що немає, у пріоритеті для такого чоловіка завжди буде його супутниця життя та кохана жінка.

Руслан

І золото нашого рейтингу, а отже, і титул найвірнішого чоловіка отримує Руслан. Власники цього імені - авантюристи та романтики, які ретельно шукають собі даму серця, щоб потім все життя провести саме з нею. Руслан ніколи не стане не лише зраджувати, а й навіть фліртувати з іншими представницями прекрасної половини людства. Єдиною жінкою для нього буде дружина чи партнерка, заради якої Руслан готовий піти на будь-які жертви світу .

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав найвірніших чоловіків за знаком Зодіаку.