RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У Левів - великі перемоги, а у Близнюків - неприємності: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 вересня

Астрологи склали гороскоп на вівторок, 6 вересня, 2022 року для всіх знаків Зодіаку.

Про це повідомляє Ukr.media.

Овен

Складні рішення постануть перед представниками цього знаку. Зірки схилять до змін. Це може бути перехід відносин на новий рівень: спільне життя чи весілля. Трудівники отримають підмогу.

Телець

Очікуються вдалі справи на любовному фронті. Ті, хто має відносини, відчують ще більше любові та ніжності від партнера. Творча енергія битиме через край. При цьому варто не розголошувати всі ваші наміри та думки.

Близнюки

Близнюки задумаються над змінами. Тільки не робіть це сьогодні. Різкі рухи можуть негативно позначитися на кар'єрі та особистих відносинах. Колеги, друзі і друга половинка просто не зрозуміють несподіваного повороту.

Рак

Не надто сприятливий день. Зміни на краще даватимуться не так просто. Можливі суперечки і конфлікти. Можете знайти спосіб ще трохи заощадити. На роботі остерігайтеся закулісних і не зовсім чесних махінацій.

Лев

Очікуються гучні перемоги: будете переповнені шармом. Жоден не встоїть перед чарами та натиском. Все ж - вчіться поводитися більш спокійно, розважливо і мудро.

Діва

Сприятливий день. Можливі приємні зустрічі з претендентами на руку і серце, спокійна пора в сімейних відносинах, на роботі, а також у фінансах. Головне не будьте імпульсивними та не встрявайте в авантюри. З'являться нові можливості.

Терези

Тримайте в руках свій емоційний стан. На відносинах негативно відіб'ється гостра потреба у коханні, яскравих відчуттях, це може привести до сварок і скандалів. Можливі зміни і вдалі збіги обставин.

Скорпіон

Можлива доленосна зустріч: нова людина може невдовзі стати частиною вашого життя. Приємні зміни в кращий бік чекають пари в шлюбі. Якщо будете стрімкими і сміливими, то можна одразу злетіти кар'єрними сходами.

Стрілець

Ймовірні приємні знайомства, а ті, хто у відносинах, пізнають, що таке справжня ідилія. Сьогодні привернете увагу начальства, пропонуйте свої ідеї та проєкти.

Козеріг

Зірки подарують вам нового шанувальника, однак для одружених це може привести до розладу у відносинах. Можливі невеликі проблеми з концентрацією уваги на роботі, не беріть на себе забагато.

Водолій

Водолії можуть задуматися про розірвання відносин. Незадоволеність призведе до поганого настрою, зривів та скандалів. Пам'ятайте, що скоро це все скінчиться, хоч вам хочеться чогось незвичайного, повірте, спокійне життя поруч з другою половинкою набагато цінніше хвилинних розваг.

Риби

Риби можуть закохатися, навіть будучи у відносинах. Це позначиться не найкращим чином на вашому житті. Самотні можуть приділяти увагу одразу двом людям. Остерігайтеся таких дій, адже у підсумку можете залишитися ні з чим.

Раніше "Апостроф" публікував любовний гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку.