RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Вічно скаржаться на все навколо: чотири чоловічі імені, які носять скиглики

Деякі чоловіки сповнені оптимізму і бачать плюси навіть у найскладнішій ситуації, тоді як інші щодня знаходять те, через що можна бути незадоволеним.

Чоловіки з яким ім'ям найбільші скиглії розповідає "Апостроф".

Олег

Власники цього імені хороші оратори, часто бувають вкрай переконливими і зазвичай можуть похвалитися працьовитістю. Проте основною менш позитивною рисою Олега є його любов до скигління. Якщо він знаходить співрозмовника, готового його слухати, то скиглити Олег може годинами, переходячи від однієї сфери до іншої та щодня знаходити на що пожалітися у світі.

Павло

Павло часто озирається навкруги та порівнює себе з іншими. Зазвичай у Павла самооцінка досить висока, проте навкруги він бачить лише те, чого не вистачає йому самому. Окрім цього, власники цього імені не вміють радіти за інших – якщо знайомі купили дорогу іномарку, друга підвищили на посаді, а братові збільшили зарплату, це засмутить Павла, хоч він цього і не покаже. Окрім цього, він може говорити про інших з негативного боку, щоб не виглядати на їхньому тлі невдахою.

Микита

Чоловіки з цим іменем не відрізняються стабільністю. Вони можуть приваблювати жінок зовнішністю, проте ті, хто пізнають Микиту ближче, надовго з ним залишатися не можуть. У найвідповідальніший момент Микита опускає руки і зневірюється в усьому. Він навіть не спробує щось змінити і першим здасть позиції. А от скиглити всім навкруги про те, як шкода втраченого часу і зусиль – буде залюбки.

Мирон

Однією із основних рис, якими наділений Мирон є наївність. Він часто допомагає іншим навіть попри шкоду собі і важко переживають розчарування, коли люди не цінують такої турботи. Через це Мирон часто скиглить та скаржиться на несправедливість світу і злих людей навколо, хоча навмисно повторює свої ж помилки знову. Доброта і чуйність Мирона грають з ним злий жарт, тому він має потребу в жінці з сильним характером — такої, яка направить на шлях істинний і допоможе стати впевненіше в собі.

Раніше ми писали, чоловіки з якими іменами притягують гроші.