RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

День добрих справ для Левів та зустріч з "колишніми" у Риб: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 вересня

Астрологи склали гороскоп на 8 вересня для кожного знака Зодіаку. На половину з них у перший місяць літа чекають кардинальні зміни.

Про це розповідає Vedmochka.net.

Овен

Поради, почуті цього дня, будуть корисними та цінними. Інформація, яка надходитиме через них, відіграє хорошу роль як у житті, так і в робочій сфері.

Телець

Назовні можуть вирватися старі образи і невдоволення, які довго збиралися в душі. Терпінню представників знака раптово (втім, як і завжди) прийде кінець.

Близнюки

Цього дня потрібно ретельно стежити за своїми словами. Довгий язик може створити безліч проблем та неприємностей.

Рак

Не варто купувати дешеві речі, намагаючись заощадити. Це спричинить ще більші витрати, а також зашкодить репутації.

Лев

Для Лева настав день добрих справ. Серце представників знака буде відкрито для потреб оточуючих, але він воліє робити добро таємно.

Діва

Діви роздумуватимуть над перспективами поточних стосунків. Не варто приймати різких рішень, є сенс подумати, як їх поліпшити.

Терези

Представники знака зіткнуться з обмеженнями, пов'язаними із власними доходами. На бажану покупку може не вистачити зовсім небагато, і від цього буде ще неприємніше.

Скорпіон

День буде дуже продуктивним, Скорпіон все зможе і скрізь встигне, переробить купу справ. Ближче до обіду навалиться втома, варто дати собі відпочити.

Стрілець

Астрологи радять уникати холоду – дуже високий ризик застудних захворювань. Краще поберегти себе та вдягатися за погодою.

Козеріг

Козеріг зосередиться на вирішенні домашніх проблем. Він підійде до справи з властивою йому ґрунтовністю і буде діставати оточуючих розпитуваннями, аналізом та висновками.

Водолій

Хтось потребуватиме допомоги Водолія - порадою чи справою. Дуже важливо серйозно підійти до справи, щоби не нашкодити своїми рекомендаціями.

Риби

День повернення у минуле – великий шанс зустрітися з "колишніми". Риб накриють змішані почуття, які виб'ють їх зі звичної колії.

Раніше "Апостроф" розповідав, як у вересні ретроградний Меркурій вплине на кожен знак Зодіаку.