RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Про таких мріє будь-яка жінка: топ-3 цілеспрямованих чоловіків за знаком Зодіаку

Про кого ж насправді мріють жінки? Ні, мова йтиме не про звабливих красунчиків із спортивною фігурою, а про чоловіків, які здатні ставити перед собою амбіційні цілі й досягати їх, попри перешкоди.

Астрологи назвали трьох знаків Зодіаку, під якими народжуються чоловіки, котрі стають надійною опорою для своїх коханих.

Лев

Леви - природжені лідери й керівники. Вони чудово себе показують на керівних посадах, уміють спрямовувати енергію інших в правильне русло та викликають до себе повагу, через що їхні співробітники ніколи не скаржаться на "боса". У результаті цього Леви активно розвивають свою кар'єру, дотримуючись балансу між роботою та особистим життям.

Терези

Терези мають величезні амбіції та вміють вдало реалізувати власний потенціал. До того ж чоловіки, народжені під цим знаком, люблять бути активними в усьому, тому ні дня не просидять без роботи. Їхня працьовитість, творче мислення та дружня натура допомагає їм досягати висот у кар'єрі.

Стрілець

Стрільці готові перейти океани, зрушити гори й врятувати світ, якщо їх підтримує кохана людина. Коли вони заручаться підтримкою дівчини чи дружини, то всі поставлені цілі будуть у них виконані якнайшвидше.

Раніше "Апостроф" писав, під якими знаками Зодіаку народжуються зразкові чоловіки.