RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Привертають жіночу увагу: шість імен, які носять найпривабливіші чоловіки

Езотерики розповіли, як звати чоловіків, які не поспішають вести кохану під вінець і назвали шість чоловічих імен, чиї власники притягують жінок, як магніт.

Про це пише Ukr.Media.

Макар

Власники цього імені привабливі, ніжні та дбайливі. Любов дуже важлива для них у житті і зазвичай вони мають привабливу зовнішність. Макар легкий на підйом і веселий, він – душа будь-якої компанії та завжди притягує захоплені погляди жінок.

Олександр

Сашко не лише красень, а й наділений почуттям гумору та чарівністю. До того ж він має цілеспрямованість і вміє наполягти на своєму. Ці чоловіки навіть у похилому віці дуже подобаються жінкам.

Тимур

Тимур знає собі ціну та ретельно підходить до вибору супутниці. Він - бунтар і ловелас і не відмовляє собі у нових романах. Власники цього імені часто творчо обдаровані та не виносять рутини. Схильні використовувати свою красу та чарівність для власної вигоди.

Михайло

Михайлу неважко тримати себе у формі – він гарний та гармонійний від природи. До того ж він дуже практичний і в будь-якій ситуації вміє зайняти найвиграшніше для себе становище. Він виділяється з натовпу і жінки ніколи не оминають його увагою.

Іван

Івани досить скромні, проте згодом усвідомлюють свою красу та привабливість в очах жінок. Крім того, ці чоловіки успішні у всьому: їх цінує начальство, а дохід стабільний і високий. Довго вибирає собі супутницю.

Станіслав

Власники цього імені вміють подати себе і мають нестандартну привабливість і красу. До того ж вони завжди домагаються поставленої мети і перемагають. Дівчата завжди виділяють Станіслава за яскраву вдачу та відсутність недоліків.

Раніше "Апостроф" розповідав, носіям яких чоловічих імен не щастить у житті.