RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Важкий день для Дів та успішний для Близнюків: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 9 вересня

Астрологи озвучили гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п'ятницю, 9 вересня - всю роботу краще виконати у першій половині дня, а в другій займатиметься саморозвитком.

Про це повідомляє журнал Felomena.

Овен

Для Овнів це ідеальний день для демонстрації своїх переваг, участі у публічних виступах та рекламних кампаніях. Однак удача йде до рук не сама - потрібно докласти зусиль, щоб отримати результат.

Телець

День не обіцяє Тельцям серйозних випробувань та противників, натомість обіцяє добрих союзників. Цього дня можна вирішити усі свої проблеми.

Близнюки

Близнюкам потрібно вірити в позитив та дотримуватися оптимістичних поглядів. Представники цього знаку можуть не поспішати: на завтра можна відкласти якусь справу, яку не встигли зробити сьогодні.

Рак

У Раків день складеться дуже непогано. Вони зможуть врегулювати давні суперечки та розбіжності з колегами.

Лев

Рекомендується скористатися моментом цього дня, щоб реалізувати всі свої задуми, або розпочати роботу над проектами, які Ви давно задумали.

Діва

Помірний вплив позитивних тенденцій дозволить Дівам рухатися вперед до досягнення своїх цілей. Проте труднощів у цей день буде багато, тож свої сили варто поберегти.

Терези

Терезам не варто чекати від себе чогось видатного, їм варто ставитися до всього спокійно і забезпечити собі душевний спокій.

Скорпіон

Будь-яка справа, за яку візьмуться Скорпіони, вимагатиме зусиль і старань. Їм не варто розраховувати на помічників – краще розраховувати на себе та свої сили.

Стрілець

У Стрільців буде можливість поспілкуватися з людиною, знання та досвід якої будуть дуже корисні. Не варто боятися ділитися інформацією – у відповідь можна отримати більше користі.

Козеріг

Козерогам доведеться зіткнутися цього дня з негативом - це принесе їм труднощі. Можливі конфлікти з рідними та близькими, тому варто бути обережнішими.

Водолій

Водоліям доведеться зіткнутися із суперечливою ситуацією, а також шукати виходи з неї. Цього дня їм доведеться йти на поступки, які видадуться їм надто значними.

Риби

Риби намагатимуться зберегти оптимізм і впевненість у собі, але вони це вийде не відразу. День для них обіцяє бути важким, тому, краще не витрачати даремно свої сили та енергію.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вересень.