RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Дівам треба бути акуратнішими, а Козерогам не позичати: фінансовий гороскоп для знаків Зодіаку на тиждень

Астрологи склали фінансовий гороскоп і розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить із грошима наступного тижня.

Гороскоп публікує видання "Слово та Фрази".

Овен

Перспективний і дуже вдалий тиждень. Однак, Овни повинні придивлятися до оточуючих, оскільки вони ризикують втратити впевненість, оптимізм та гроші .

Телець

Можливості народжених під цим знаком Зодіаку виявляться перспективними, а ідеї вигідними, якщо знати, як реалізувати свій потенціал. До кінця тижня краще не брати у борг і нікому не позичати гроші.

Близнюки

Протягом тижня з обережністю ставтеся до нових пропозицій, пов'язаних із кар'єрою та бізнесом. Критичний погляд на деякі речі дозволить заощадити кровні гроші.

Рак

Вони зможуть витратити гроші з користю, але не варто відповідати очікуванням та вимогам оточуючих, щоб досягти успіху. Раки повинні залишатися собою та продовжувати гнути свою лінію.

Лев

П'ятниця та неділя – найсприятливіші дні для збільшення свого капіталу. Дотримуйтесь законів процвітання та робіть те, що вам подобається.

Діва

Будьте обережнішими з витратами. Чим більше Діви почнуть концентруватися на успіху – тим швидше до них прийдуть гроші.

Терези

Люди, які повірять у свої можливості, зможуть суттєво збільшити свої прибутки. Небезпечним для Терезів буде зловживання службовими повноваженнями та відмова виконувати свої обіцянки.

Скорпіон

Наступний тиждень буде слушним часом для пошуку нової роботи. Розпоряджатися грошима краще якомога обережніше, а ділові амбіції перед вихідними принесуть вам фінансовий сюрприз.

Стрілець

Перестаньте думати про те, що на вас чекає у разі невдачі. Зменште амбіції і не проявляйте ініціативу у фінансових справах.

Козеріг

Астрологи не рекомендують позичати дрібними сумами, щоб самим не залишитися без грошей. Приємні фінансові бонуси зірки приготували Козерогам на вихідні.

Водолій

Цього тижня вони зможуть кардинально змінити своє життя у фінансовому плані. Найголовніше - позбавтеся зачатків заздрості, оскільки вона вбиває грошову удачу.

Риби

Сконцентруйтеся на дисципліні та відповідальності, а також постарайтеся забути і про зайві емоції. Ці якості допоможуть Рибам не прогаяти можливості і збільшити свій капітал.

Раніше ми називали найпідступніших жінок за знаком Зодіаку.