RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Терезам загрожують стреси, а Овни будуть в ударі: фінансовий гороскоп для знаків Зодіаку на тиждень

Наше фінансове становище має визначальний вплив на якість життя. Чимало людей зацікавлені в тому, що їм принесе наступний тиждень: це будуть неочікувані прибутки чи прикрі витрати?

Читайте також: У Левів зміни, у Стрільців полювання: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень

Астрологи опублікували фінансовий гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку.

Овен

На Овнів чекає можливість серйозно розбагатіти або створити фундамент для цього. Настав час для активної роботи, а мотивацію варто шукати в людях, які вас надихають.

Телець

Астрологи вважають, що Тельці отримають надійне джерело пасивного доходу. Тиждень обіцяє бути легким у фінансовому плані, але варто остерігатися токсичних людей навколо.

Близнюки

Близнюкам варто позбутися стереотипів у своїй голові й почати дивитися на світ з прогресивної точки зору, що сприятиме фінансовому успіху й діловому розвитку.

Рак

Цього тижня треба частіше працювати в команді й більше часу приділяти спілкуванню, адже колективна праця гарантовано принесе успіх на роботі. З часом ваший гаманець стане товстішим.

Лев

Досить погрожувати, критикувати й висловлювати претензії до свого оточення! Це може призвести до значних фінансовий проблем і втрати авторитету. Дипломатія - ось ключ до успіху у фінансовій сфері.

Діва

Скоротіть соціальні контакти й тримайте емоції при собі. Завдяки внутрішньому спокою та зібраності Діви можуть отримати більше грошей цього тижня.

Терези

Представникам цього знаку слід рухатися вперед, але не забувати про відновлення внутрішніх ресурсів. Виснаженість точно не стане запорукою фінансового благополуччя.

Скорпіон

Кожне рішення, пов'язане з грошима, має бути виваженим, особливо під час шопінгу. Краще не купувати чи не робити того, що потенційно може мати негативні наслідки для вашого бюджету.

Стрілець

Астрологи рекомендують Стрільцям остерігатися енергетичних вампірів, які можуть відбити бажання працювати й розвиватися. А без наполегливої праці не буде й грошей. Крім того, не варто робити дорогі покупки.

Козеріг

Козерогам доведеться докласти зусиль, аби зберегти працездатність та продуктивність на високому рівні. Допоможе в цьому системність і планування. Якщо все робити за планом, то збитків і помилок у роботі можна буде уникнути.

Водолій

Цей тиждень стане чудовим часом для нових починань. Можна сміливо брати кредити на дорогі покупки, вкладати кошти у бізнес, а також міняти валюту. Також Водолії, імовірно, отримають премію чи надбавку до зарплати.

Риби

Активність допоможе покращити Рибам своє матеріальне становище, тому пора брати себе в руки й починати працювати над справами. У кінці тижня з'явиться потреба у великих покупках, і гроші на них слід знайти вже найближчим часом.

Раніше "Апостроф" писав про гороскоп на осінь для всіх знаків Зодіаку.