RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Можуть стати жахливими батьками: три імені, якими не варто називати сина

Власникам деяких імен зовсім не властиво бути хорошими батьками для своїх дітей, вони можуть не витримати такої відповідальність і піти із сім'ї. Астрологи, які називали п'ять імен наймстивіших жінок, вважають, що це стосується Іванів, Вікторів та Артемів.

Про це розповідає "Апостроф".

Іван

Іван дуже впертий і норовливий. Особи з таким ім'ям можуть стати або переможцями життя, або найбільшими невдахами. При саморозвитку вони досягають висот у роботі, мають велике становище, але сім'я все одно буде на другому місці. Як успішні Івани, так і невдахи, часто кидають своїх дружин з маленькими дітьми, абсолютно не відчуваючи любові до свого чада.

Віктор

За енергетикою Віктор є непереможним воїном, який має гнучкий характер і має велику харизму. Але в особистому житті у них найчастіше бувають проблеми, тому що зовсім не знають, що робити з дітьми, як їх виховувати, навіть якщо перечитає книги з цієї теми. Якоїсь миті Віктор може піти з сім'ї у пошуках "трави позеленіше".

Артем

Артем сам по собі велика дитина, яка має інтерес до завоювання уваги, позерства, прояву себе на максимум у роботі. Він амбітний та волелюбний, який побоюється серйозних стосунків, а тим більше народження дітей. Така установка речей може влаштовувати його і в 40-50 років. Якщо все-таки дитина з'явилася в нього, то Артем все одно не зможе приділяти стільки часу дитині, скільки необхідно, а за бажання може й піти зовсім із сім'ї.

Раніше ми називали п'ять чоловічих імен, власники яких перетворять життя жінки на пекло.