RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Овни знайдуть другу половинку, а Леви перенесуть побачення: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на тиждень

Астрологи склали гороскоп на вересень для кожного знака Зодіаку і детальніше розповіли, що чекає кожен з них 12 числа.

Про це пише "Слова та фрази".

Овен

Представники знаку можуть зустріти свою другу половинку. Важливо чітко визначитися з цілями – шлюб, сім'я чи невелика пауза у стосунках.

Телець

В особистому житті важливо не забувати про обережність і не зраджувати своїх інтересів заради стосунків, це все одно не принесе щастя.

Близнюки

Представникам знака потрібно зрозуміти, чого вони хочуть від стосунків, щоб не зайти в глухий кут. Тиждень подарує неймовірно романтичні моменти, самотні можуть зустріти свою долю.

Рак

Щоб близькість не зруйнувало нерозуміння, Раку потрібно бути уважнішими до потреб партнера. Тим, хто тільки шукає кохання, варто звернути увагу на представників стихії Води.

Лев

Минулого тижня Меркурій став ретроградним, саме він може ускладнити своє життя Львів 12-13 вересня. Можливо, побачення доведеться перенести.

Діва

Дівам не варто "роняти" свою самооцінку. Налагодити особисте життя та попрощатися з самотністю допоможе позитивний настрій та віра у краще.

Терези

Астрологи радять Терезам насолоджуватися своїм коханням і захищати його від заздрісних очей. Представники знака потребуватимуть теплих слів та посмішок.

Скорпіон

Щоб уникнути проблем, Скорпіонам не варто розповідати про своє щастя – кохання любить тишу. Для них настав час гармонії в особистому житті.

Стрілець

Вдалий час для виходу стосунків на новий бажаний рівень. Бажання та емоції працюватимуть на зміцнення взаємного кохання.

Козеріг

Представникам знаку варто проводити більше часу зі своєю половинкою, це не лише принесе позитивні емоції, а й зміцнить кохання. Ті, хто в пошуку, зустрінуть важливу людину.

Водолій

Тиждень буде повний романтики. Самотні Водолії знайдуть свою долю, для цього потрібно перестати "бігти попереду паровоза", життя саме приведе до них "ту саму" людину.

Риби

Представники знака відчувають потребу у змінах, зокрема й у любовній сфері. Щоб налагодити особисте життя, Рибам не варто йти за своїми миттєвими бажаннями, а ставити перед собою чітку мету.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких восени чекає кар'єрний сюрприз.