RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Вічно влазять у борги: три знаки Зодіаку не вміють поводитися з грошима

Деякі знаки примножують капітал, навчившись економити, інші ж – постійно набирають борги, а потім не можуть їх повернути. Водночас, вони вважають, що їм просто не щастить у житті і не намагаються покращити фінансову ситуацію.

У яких знаків Зодіаку не склалися стосунки з грошима розповідає Joy-pup.

Водолій

Представники цього знаку Зодіаку живуть не за коштами. Якщо у них з'являється зайва копійка, вони одразу ж починають думати, куди б її витратити. Водолії завжди мають передові новинки, гарно вдягнуті і у них може бути розкішно обставлене житло, що справляє хибну думку про їхню забезпеченість. Однак, це не так – ймовірно, вони по вуха у боргах. Проте, варто відзначити, що Водолії також відрізняються щедрістю і на близьких також витрачають гроші.

Риби

Хоча Риби і роблять вигляд, що їм всього вистачає, проте зазвичай це не так. Вони часто беруть у борг більше, ніж можуть віддати, а потім живуть від зарплати до зарплати. Парадоксально, але часто Риби "виходять сухими із води" – завжди знаходиться той, хто допоможе їм матеріально.

Стрілець

Гроші для Стрільців – один із ключових моментів щастя, проте їх у них небагато. Вони заробляють рівно стільки, скільки їм потрібно для життя. Проте, представники цього знаку Зодіаку часто також покладаються на інших – жінки сподіваються зустріти більш забезпеченого чоловіка, а чоловіки розраховують на допомогу друзів.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найбільш жадібні.