RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Названо чотири найжадібніші знаки Зодіаку - надмірності для них табу

Астрологи, які раніше розповіли про найуспішніших представників гороскопу, склали рейтинг знаків Зодіаку, які є чемпіонами із жадібності.

Про це повідомляє портал "Яндекс Дзен".

1 місце - Козеріг

Козероги понад усе ставлять свій громадський статус і готові витрачатися тільки на нього, все інше вони вважають надмірностями, що для них - табу. Серед Козерогів найбільше покупців по акціях, знижках і по всіляких купонах. Вони постійно економлять і заощаджують гроші. Завдяки їх схильності до аскетизму, це їм добре вдається. Ось тільки оточуючі від цього зовсім не в захваті. Однак, при тому, що вони бережуть свої та сімейні гроші, вони не претендують і на чужі. Тож меркантильними їх не назвеш.

2 місце - Діва

Діви вважають за краще витрачати гроші на себе самих, вони економні і скупі. Взагалі, в побуті вони дуже розсудливі і практичні, і це зовсім непогано для сімейного бюджету. Але Діви мають схильність до меркантильності. Якщо вважають людину своєю, то і її гроші також. Діви поважають заможних людей, вважають їх успішними і реалізованими.

3 місце - Рак

Ніхто не заперечує м'якість і чуттєвість Раків, але при цьому не можна забувати про їх величезну ощадливість. При цьому вони важко наважуються на великі витрати, наприклад, на відпочинок. Раки швидко розуміють, якими грошима володіє їхній знайомий і відносяться до нього відповідно. Або заздрять, або прагнуть отримати щось на свою користь, якщо це можливо.

4 місце - Телець

Тельців теж часто вважають жадібними. Хоча ці люди швидше хитрі і скупі, аніж схильні до накопичення. Представник знаку любить, коли гроші витрачають на нього, він вважає це цілком нормальним явищем. Якщо претендент на серце Тельця покаже свою неспроможність або, ще гірше, жадібність, на стосунках можна ставити хрест. Тельці терпіти не можуть жадібності. Можливо, тому їх самих часто вважають такими.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали головних енергетичних "вампірів" гороскопу.