RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Коли Україна переможе у війні: таролог дала прогноз на 2023 рік

Йде 203-та доба повномасштабної війни з російськими окупантами, про те, як розвиватимуться події восени, розповіла таролог та волонтер Анастасія.

Відповідне відео вона опублікувала на своєму YouTube-каналі.

За її прогнозами, у вересні Україна зможе зробити те, що раніше було "заблоковано". Це стане можливим завдяки надходженню ресурсів.

"Щодо жовтня, то ми торкнемося територій, які були підвішені довгий час. Ми підемо до них з ресурсами та повними можливостями робити свою справу далі. Тобто Запоріжжя та області далі, які до цього ЗСУ не чіпали, так у жовтні там будуть набагато активніші дії", - зазначила таролог.

За її словами, у листопаді виникне певне затишшя - Україна досягне низки цілей і буде розбито мрії росіян.

"І станеться це дуже швидко, тому що випала карта "Вісім жезлів". Я думаю, що в грудні ми або масово повертатимемо полонених, бо бачу карти "Правосуддя" та "Маг", або повертатимемо території ОРДЛО. Січень — Україна знову матиме багато ресурсів, перемога на перемозі", – прогнозує вона.

У лютому, відповідно до карт, що випали, знову настане затишшя, будуть спроби домовлятися, але безуспішні, тому що кожен залишиться при своїй думці. У березні тема переговорів теж буде основною, але домовленостей, як і раніше, буде неможливо досягти, а ось у квітні основні засади дипломатичного врегулювання ситуації вже будуть і, можливо, РФ почне відступати.

"Танцюватимемо у травні, бо карти кажуть, що буде свято на святі", - передбачає таролог.

Як писав "Апостроф", раніше екстрасенс Людмила Хомутовська поділилася передбаченням, що восени в Україні будуть важкі кровопролитні бої, але перемога все одно буде за ЗСУ. Вибуху на Запорізькій АЕС не буде, а до кінця осені російські окупанти відійдуть від електростанції.