RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гроші в них водяться абсолютно завжди: чотири чоловічі імені, власники яких живуть без боргів

У вашому житті зустрічалися чоловіки, які завжди мали стабільну фінансову ситуацію й ніколи не просили в борг? Згадайте, як їх звали, адже ім'я сильно впливає на долю людини: комусь передбачає грошовий успіх, а комусь - злидні.

Астрологи розповіли "Апострофу" про чотири чоловічі імені, власники яких уміють накопичувати гроші.

Гордій

Гордій може впоратися з найскладнішими викликами долі, адже ретельно прораховує наслідки кожного свого вчинку. Такого чоловіка нереально загнати у фінансову пастку - він знає, як поводитися з грошима. Гордій прицільно вивчає фінансову сферу, тому робить накопичувальні вклади, розвиває свої активи.

Семен

Семен - людина працьовита і вимоглива до себе. Для такого чоловіка важлива не кінцева мета (заробити багато грошей), а сам процес. Часто Семени працюють на кількох роботах, але це дає можливість не тільки покращення фінансового становища, а й розширення кола спілкування.

Ілля

На Іллю у фінансових питаннях завжди можна розраховувати. Чоловіки з цим іменем самі в борг ніколи не візьмуть, але без проблем допоможуть з грошима друзям. Ілля - активний і темпераментний чоловік, який обожнює працювати в команді. Його прагнення до кращого життя не дозволяє відчути на собі, що таке бідність.

Андрій

Найчастіше власники такого імені стають професіоналами у своїй справі й швидко рухають кар'єрними сходами. Крім того, Андрії мають особливу інтуїцію щодо грошей: знає, як їх примножити у вдалий момент.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які чотири "найщасливіші" чоловічі імена. Власники цих імен з пелюшок отримують від життя тільки позитив.