RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

21 червня

Всі новини

У Дів – особисте життя, у Левиць – провокації на роботі: жіночий гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали жіночий гороскоп на тиждень із 19 по 25 вересня 2022 року. Очікується сприятливий час, а в п'ятницю через планетарні аспекти всім знайдеться привід для радості.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Представницям цього знаку астрологи радять подбати про особисті стосунки та уникати конфліктів у сім'ї та на роботі. З 19 по 25 вересня можуть відбутися важливі та сприятливі зміни. Знадобляться витримка, сили та енергія, щоб досягнути успіхів на роботі та особистому житті. Вдалий час для схуднення та дієт.

Телець

Зірки радять Тельцям зберігати внутрішню рівновагу, щоб не спровокувати появу проблем. На початку тижня можливі перепади настрою. Ще будуть висвітлені усі темні та світлі сторони характеру. Стане зрозуміло над чим слід попрацювати, щоб стати кращим та продуктивнішим. Тиждень принесе важливі та навіть доленосні зміни.

Близнюки

Астрологи рекомендують уникнути перевтоми. Проблем у родині допоможе уникнути розподіл обов'язків. Ще не варто панікувати, якщо чоловік з якоїсь причини почав віддалятися. Проявіть ініціативу та привнесіть щось нове у стосунки. Вдасться завершити давно розпочаті справи.

Рак

Представницям цього знаку зірки подарують найнасиченіші дні, під час яких варто приділити більше уваги та часу розвагам та завершенню справ. Займіться зміцненням здоров'я, поповнити запаси енергії допоможуть медитації. Вдалий час для змін у зовнішності та стилі.

Лев

Зірки рекомендують жінкам-Левам подумати над новим іміджем. Це допоможе привернути увагу чоловіків. Робота, бізнес та саморозвиток стоятимуть вище у пріоритеті за кохання. Наприкінці тижня треба уважно стежити за фінансами і не піддаватися на провокації, які цілком можливі на роботі.

Діва

Цим жінкам вдасться налагодити особисте життя. Зірки радять придивитися до різних знаків уваги з боку сильної статі. Зайву енергію краще направити на домашній клопіт: прибирання та готування допоможуть позбутися агресії, знайти внутрішню гармонію.

Терези

Представниці цього знаку мають частіше спілкуватися з коханою людиною, з родичами та близькими. Будьте відверті, адже недомовленості та образи можуть стати причиною конфліктів. Підтримуйте гарний настрій заради хорошого здоров'я. Тиждень може здатися складним через дію ретроградних планет. Робити правильні рішення буде складніше.

Скорпіон

Представницям цього Знаку астрологи рекомендують прислухатися до інтуїції, яка допоможе уникнути проблем на роботі та в особистому житті. Вона може врятувати від негараздів та фіаско, допоможе у пошуках чоловіка мрії. Працюйте над впевненістю у собі.

Стрілець

Цьому знаку зірки віщують зміни в особистому житті, якщо готові до нових знайомств. Самотнім пощастить зустріти приємного та дбайливого чоловіка. Тим, хто уже має відносини, варто давати другій половинці більше свободи і частіше робити компліменти. Менше переживайте через дрібниці, більше відпочивайте на природі.

Козеріг

Прекрасні представниці цього знаку відчують готовність до позитивних змін і внутрішньо, і зовнішньо. Новий імідж допоможе відчути впевненість у собі та стати успішнішим у всьому. Стежте за прикметами на удачу. Через ретро-Меркурій можете зіткнутися з проблемами у стосунках на початку тижня.

Водолій

Жінкам-Водоліям варто звернути увагу на самопочуття, уникати конфліктів. Направте енергію на вирішення нагальних проблем. Цього тижня зірки допоможуть відкрити таємницю того, що чекає у майбутньому. Тому можна й погадати. Подумайте та визначте свої найближчі цілі.

Риби

Для представниць цього знаку - вдалий час для завершення всіх справ, для обмірковування нових цілей і планів. Вдалий тиждень для спілкування з близькими, колегами. Дійте рішучо та з оптимізмом - це дозволить підкорити нові вершини.

Раніше "Апостроф" писав, що астрологи дали поради, де брати сили та чим надихатися кожному зі знаків Зодіаку.