RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Можуть крутити кілька романів: п'ять імен пристрасних чоловіків

Ім'я може дуже сильно впливати на життя людини, цей вплив вивчає розділ мовознавства під назвою "антропоніміка". Так, деякі імена роблять своїх володарів багатими, а інші - носять пристрасні чоловіки.

"Апостроф" розповідає, які імена носять найбільш темпераментні чоловіки.

Андрій

Ці чоловіки часто стають душею компанії та справжніми везунчиками. Вони люблять жінок, причому кардинальне значення для Андрія має зовнішність. Носії цього імені також є дуже вправними коханцями і ведуть дуже активне особисте життя. Проте одружившись, Андрій вкрай рідко зраджує своїй обраниці.

Борис

Чоловіки з таким ім'ям мають сильну волю, вони енергійні та наполегливі. Борис схильний до любовних пригод та таємних зв'язків. Він любить бути першим у всьому та стає наставником для своїх жінок у всьому. Тому він тяжіє до молодших дівчат. Проте Борис – добрий сім'янин і обравши дружину, зберігає їй вірність.

Роман

Роман – темпераментний оптиміст, він часто закохується та веде активне особисте життя. Цим чоловікам дуже важко зупинитися на одній жінці, вони шукають нових вражень та гострих відчуттів. Шлюб із володарем імені буде яким завгодно, тільки не нудним. Однак ревнощі стануть його постійним супутником.

Данило

Ці чоловіки можуть похвалитися не лише високою ерудицією, а й невгамовною сексуальною енергією. Його приваблюють яскраві та активні жінки. Данило шукає швидше гармонії в інтимних стосунках, ніж женеться за кількістю, тому знаходячи відповідну партнерку, стає розсудливим.

Денис

Денис – везунчик, який легко долає життєві труднощі. Ці чоловіки - справжні поціновувачі жіночої краси і сексуальності, навіть одруженим, їм важко не вступити у стосунки з дівчиною, що сподобалася. Власники імені ведуть бурхливе особисте життя в молодому віці, а у шлюб часто вступають з розрахунку.

Ігор

Ці чоловіки темпераментні та активні, що поширюється як на дружні, так і на любовні стосунки. Ігор – душа компанії, його вистачає на всіх – він одночасно може крутити романи з кількома жінками. За своєї велелюбності Ігор дуже ревнивий і від своєї обраниці вимагає вірності.

Раніше "Апостроф" розповідав, які чоловічі та жіночі імена несуть негативну енергетику і можуть зробити своїх володарів нещасними.