RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Рибам загрожує погіршення здоров'я, а Левам – конфлікти: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

На цьому тижні, 23 вересня, Сонце змінює знак і переходить у Терези, цього ж дня Меркурій ретроградно повертається на знак своєї сили Діву. Це може спровокувати вихід на світло якихось таємниць, а також не сприяє побудові планів.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 19 по 25 вересня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Рішення вимагатимуть питання грошей, оплати чогось. Потрібна особлива уважність до інформації, що надходить, вона може бути хибною. Також можливі конфлікти з оточуючими, вони можуть перерости в тривалу сварку, тому краще їх вирішувати.

Телець

Не виключені робочі проблеми, можливо, навіть доведеться змінити місце роботи. Також представникам знаку загрожують фінансові труднощі, можливі незаплановані витрати. Крім того, може знадобитись сума, якої просто немає.

Близнюки

Військова тематика може вийти на перший план: можливо представниками знака зацікавиться військкомат. Назріє необхідність ухвалити важливе рішення. По можливості, варто відкласти його на пізніший термін.

Рак

Невизначеність продовжить панувати у житті Рака, вона ускладнюється обмеженістю вибору та складністю з фінансами. Вирішення вимагають як робочі питання, так і ситуація в особистому житті. Якщо ухвалити рішення зараз, незабаром, можливо, його доведеться переглянути.

Лев

У Лева зміняться пріоритети - з матеріальної сфери вони перемістяться щось, що пов'язано з переміщенням, чи навчанням. Імовірні поїздки та інтенсивніше комунікування. 21-22 вересня - напружений час у емоційному плані, високий ризик конфліктів.

Діва

Тиждень буде активним у робочій сфері, можливо виникне потреба переробляти те, що було зроблено раніше. Діві загрожують конфлікти як з колегами та начальством, так і з близькими. Причому компромісу та примирення досягти не вдасться.

Терези

Складний період, події можуть застати зненацька. Уваги вимагатимуть минулі події, які тягнуться за представниками знака досі. Дадуть себе знати невирішені ситуації та заморожені конфлікти, які вимагатимуть вирішення.

Скорпіон

Вийде вирішити деякі робочі проблеми, можливо знайдуться нові партнери. У той самий час, ймовірні несподівані неприємні сюрпризи від оточуючих. Варто повернутися до незавершених домашніх справ.

Стрілець

Час активності як у робочій сфері, так і вдома. Можливо, Стрілець займається покупкою квартири, переїздом, ремонтом, масштабним покращенням життєвого простору. У той же час, підвищеної уваги потребуватимуть діти.

Козеріг

Основна увага буде сфокусована на роботі, презентації себе як професіонала, соціальній самореалізації. Разом з тим, можуть повернутись давні проблеми зі здоров'ям, варто задуматися про зміну лікаря та пошук нових методів лікування.

Водолій

Тиждень принесе спад професійної активності, вдасться приділити більше уваги та часу будинку та його благоустрою. Можуть актуалізуватися та вимагати вкладень проблеми ремонту. Уваги також вимагатимуть діти.

Риби

Період відзначений протистоянням та відсутністю гармонії з оточуючими. Рибам набридло згладжувати кути, проте зараз – не найкращий час для такої відвертості. Невеликі поломки вдома краще одразу усувати, інакше вони принесуть багато проблем. 21-22 вересня необхідно приділити увагу здоров'ю, не перенапружуватися та не нервувати. Імовірні проблеми з тиском, тахікардія, запаморочення.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 19 вересня.