RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Ставлять щастя під загрозу: п'ять жіночих імен, які можуть зруйнувати життя

Не секрет, що імена, які люди отримують при народженні, багато в чому визначають наше подальше життя і можуть принести своїм власникам як щастя та удачу, так і суцільне розчарування.

"Апостроф" дізнався, які жіночі імена мають погану енергетику і приносять своїм господарям нещастя.

Лариса

Лариса емоційна, агресивна, тверда та рішуча. Вона не буде терпіти те, що їй не подобається. Такий характер заважає їй у особистому житті, але допомагає у роботі, якщо вона зможе направити свою енергію у потрібне русло.

Алла

Алла напориста, зарозуміла і часто успішна в бізнесі. Але підвищена самооцінка стає каменем спотикання у особистому житті.

Віра

Віра дуже завзята і цілеспрямована, схильна до спонтанних рішень та ризику. Віра навіть дуже меркантильна, що не приносить їй додаткових балів при спілкуванні з протилежною статтю.

Галина

Галя скромна, але ставить перед собою непідйомну мету. Через впертість та завзятість у неї відбуваються нервові зриви, які призводять до труднощів у особистому житті та на роботі.

Інна

Інна має складну душевну організацію, розібратися в якій під силу далеко не кожному психотерапевту. Інна рідко йде на поступки та шукає компроміс, їй простіше влаштувати скандал. Найжахливіше, що Інна не вчиться на своїх помилках, багато разів наступаючи на ті ж самі граблі. Зрештою, вона отримує зачерствілу душу й втрачає друзів, знайомих і сім'ю.

Нагадаємо, раніше ми писали про жіночі імена з найсильнішою енергетикою.